Vervo jaunumi

10 izstādes, ko vērts apmeklēt dažādu jomu profesionāļiem

10 izstādes, ko vērts apmeklēt dažādu jomu profesionāļiem

Jaunas iespējas mums paveras katru dienu. Veiksmes atslēga ir mācēt tās izmantot. Dažādas profesionāļu organizētas izstādes un konferences ir īstā vieta, kur smelties iedvesmu jaunām idejām un attīstības projektiem. Esam jums sagatavojuši apkopojumu ar 10 interesantām un noderīgām izstādēm, kuras vērts apmeklēt 2022. gadā.

1. AUTO 2022

Kad? 29. aprīlis – 1. maijā

Kur? Rīgā, Ķīpsalas izstāžu centrā

Apmeklējot lielāko autoizstādi Baltijā, iepazīsieties ar modernākajiem transporta risinājumiem – vieglajiem auto, komerctransportu, elektrotransportu. Jums būs iespēja apskatīt arī tādus pakalpojumu piedāvājumus kā auto nomu, degvielas tirgotāju piedāvājumus, automehānikas pakalpojumus un citus jaunumus.

2. INTERNORGA

Kad? 30. aprīlī – 4. maijā

Kur? Hamburgā, Vācijā

Apvienojiet patīkamo ar lietderīgo! Izbaudiet brīvdienas Hamburgā un apmeklējiet Eiropā vadošo specializēto izstādi, kas katru gadu pulcē visvairāk nozares profesionāļu, lai iepazītos ar jaunumiem tehniskā aprīkojuma jomā. Izstādē varēsiet uzzināt arī par galvenajām attīstības tendencēm viesnīcu un sabiedriskās ēdināšanas jomā

3. Dārzs un dzīvesstils 2022

Kad? 6. – 8. maijā

Kur? Rīgā, Ķīpsalas izstāžu centrā

Starptautiskajā dārzkopības izstādē jums būs iespēja iegādāties preces dārzam, kā arī atrast risinājumus biznesam - gan vizuāli ar augu un dārza inventāru, gan praktiski - piemēram, ar dažādiem minerālmēsliem, siltumnīcām un citiem līdzekļiem. Par minerālmēslu un augu pārvadājumiem, tāpat par grila, šūpoļu un pirts pārvadājumiem parūpēsimies mēs, SIA Vervo!

4. Warsaw Food Expo

Kad? 17. – 19. maijā

Kur? Varšavā, Polijā

Warsaw Food Expo ir lieliska iespēja atrast piegādātājus savam pārtikas biznesam vai izplatītājus savam produktam. Šeit jūs varēsiet uzzināt par jaunākajām pārtikas nozares tendencēm un iepazīties ar potenciāliem biznesa partneriem. 

5. TECH INDUSTRY 2022

Kad? 19.-21. maijā

Kur? Rīgā, Ķīpsalas izstāžu centrā

Iepazīstieties ar industriālās ražošanas nozares jaunumiem, skatieties iekārtu un tehnoloģiju demonstrācijas, lai jūs būtu lietas kursā par jaunākajiem tehnoloģiju risinājumiem mašīnbūves, metālapstrādes un elektronikas jomā.

6. Manufacturing Expo 2022

Kad? 8. – 9. jūnijā

Kur? Birmingemā, Lielbritānijā

Izstāde, kur satiksies rūpnieciskās ražošanas un vadības profesionāļi, lai dalītos ar jaunākajiem atklājumiem un inovācijām ražošanas nozarē. Jums būs iespēja apskatīt arī ražošanas aprīkojumu un nodibināt kontaktus ar ražotājiem.

7. Riga Food 2022

Kad? 9. – 11. septembrī

Kur? Rīgā, Ķīpsalas izstāžu centrā

Ja esat gardēdis, jums jāapmeklē Riga Food 2022, lai smeltos idejas savas ēdienkartes papildināšanai ar jaunu pavāru, konditoru un bārmeņu piedāvājumiem. Šī izstāde būs arī lieliska iespēja attīstīt savu biznesu ar jaunām idejām, inovācijām un nozares profesionāļu risinājumiem.

8. Expo PetroTrans 2022

Kad? 22. – 24. Septembrī

Kur? Kaselē, Vācijā

Expo PetroTrans 2022 ir starptautiska biznesa platforma degvielas tirdzniecībai – ar pieaugošu apmeklētāju skaitu un pastāvīgu izstāžu telpu paplašināšanos. Šī izstāde ir lieliska iespēja uzzināt par jaunākajām loģistikas, transporta un degvielas apstrādes aktualitātēm.

9. Stainless Steel World Conference & Exhibition

Kad? 27. -29. septembrī

Kur? Māstrihtā, Nīderlandē

Šī izstāde ir unikāla iespēja tikties ar ražotājiem, piegādātājiem un tirgotājiem, kas ir iesaistīti visos materiālu ražošanas procesos. Šīs izstādes ietvaros notiek arī konference, kas sniegs iespēju visiem nerūsējošā tērauda nozares speciālistiem – pētniekiem, dizaineriem, inženieriem un citiem profesionāļiem – dalīties ar savu pieredzi un apmainīties ar zināšanām.

10. RIGA COMM 2022

Kad? 6. – 7. oktobrī

Kur? Rīgā, Ķīpsalas izstāžu centrā

Riga Comm 2022 izstādē jums būs iespēja iepazīties ar jaunākajiem un efektīvākajiem IT un biznesa nozares tehnoloģiju risinājumiem, lai jūsu uzņēmumā vai organizācijā tiktu veicināta modernizācija, kas ļautu uzlabot ikdienas darba ražīguma līmeni. Pagaidām paturam noslēpumā, bet strādājam pie sava IT risinājuma, kas uzlabos transporta plānošanas procesu. Iespējams, ka ar šo produktu varēsiet iepazīties šajā izstādē.

Mēs priecājamies par katra klienta uzņēmuma attīstību, tāpēc ceram, ka kāda no izstādēm sniegs jaunas idejas un svaigu skatījumu par nozari kopumā.

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas nodrošina vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus uzņēmumiem un privātpersonām. Sadarbojoties ar mums, jūs varat ietaupīt laiku un naudu, jo mēs nodrošinām visus ar loģistiku saistītos pakalpojumus, sākot ar kravas iekraušanu un noliktavu pakalpojumiem un beidzot ar kravas apdrošināšanu un muitas brokeru pakalpojumiem.

Ja nepieciešami kravu pārvadājumi, sazinies ar mums jau tūlīt: info@vervo.lv, +37167674570 vai ej.uz/uzzinicenu

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv