Vervo jaunumi

Kāpēc ir vērts izmēģināt kravas izsekošanas ierīci?

Kāpēc ir vērts izmēģināt kravas izsekošanas ierīci?

Mūsdienās e-komercija ir strauji attīstījusies un mainījusi mūsu ikdienas paradumus. Ir grūti iedomāties situāciju, piemēram, pasūtot taksometru un neredzēt, cik tālu viņš atrodas un cikos ieradīsies. Tāpat ir arī ar pirkumu veikšanu internetveikalos, neatkarīgi no tā, kurā pasaules malā preces atrodas, jo mēs zinām, ka tās tiks piegādātas vai nu pakomātā, vai pie mājas sliekšņa. Tādās reizēs vienmēr ir patīkami, ja klientam ir iespēja redzēt pasūtītās paciņas reālo atrašanās vietu vai arī sūtījuma statusu – izsūtīts, nogādāts pārkraušanas punktā, piegādāts.

GPS kravu izsekošana ir ne tikai sīkpakām, bet arī lielām, apjomīgām kravām. Pat ja šī informācija nekādi neietekmē kravu piegādes ātrumu, tas sagādā milzu drošības sajūtu, zinot, ka krava ik minūti pietuvojas izkraušanas galamērķim.

Kādas kravas var izsekot?

Kravu izsekošana ir iespējama visa veida kravām, taču visbiežāk šo pakalpojumu izmanto klienti, kuri veic dārgu/vērtīgu kravu pārvadājumus. Neliela izmēra GPS izsekošanas iekārta tiek iepakota kopā ar kravu un ierīce nosūta datus par atrašanās vietu reāllaikā. Klientam tiek piešķirta unikāla un droša tīmekļa saite, caur kuru var izsekot kravu tiešsaistē. Sākot no kravas iekraušanas brīža punktā A un beidzot ar kravas izkraušanu punktā B – jūs būsiet informēts par to, kurā reģionā atrodas jūsu krava.

Kādu izsekošanas ierīci izvēlēties?

Ir divu veidu izsekošanas ierīces – vienreizlietojamas un vairākkārt lietojamas ierīces. Galvenā atšķirība abām ierīcēm ir cena un iespēja uzlādēt to atkārtoti.

Vienreiz lietojamā izsekošanas ierīce ir ideāli piemērota kravu pārvadājumiem, kas tiek veikti, piemēram, no ASV vai Ķīnas uz Eiropu. Kāpēc!? Vairākkārt lietojamas ierīces parasti tiek sūtītas atpakaļ tās īpašniekam, un, ja nav iespējams to ērti atgādāt atpakaļ, piemēram, ar to pašu kravu pārvadātāju vai ar pasta kurjeru, tad par vienreizlietojamo ierīci var aizmirst, kad krava nonākusi galamērķī.

Vienreizlietojamā kravas izsekošanas ierīci, lai arī tā saucas “vienreiz-lietojama”, var lietot vairākas reizes, taču jāņem vērā, ka 3 mēnešus pēc ierīces aktivizācijas, tās darbība beigsies un to būs jāutilizē baterijām paredzētās vietās.

Daudzkārt lietojamo ierīci var lietot tik reizes, cik nepieciešams, jo tā ir uzlādējama, līdz ar to – piemērota regulāriem starptautiskajiem kravu pārvadājumiem.

Ja jums ir vēlme izmēģināt kravu izsekošanas pakalpojumu, aicinām sazināties ar mums – rakstot e-pastu uz info@vervo.lv vai zvanot pa tālr. nr. +371 67674570. Mūsu loģistikas menedžeris sniegs jums bezmaksas konsultāciju, kuras laikā vienosieties par optimālāko risinājumu tieši jūsu kravu pārvadājumiem.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv