Mūsu darbi

Metālapstrādes iekārtu pārvadājumi

Metālapstrādes iekārtu pārvadājumi

Vācija ir viens no svarīgākajiem tirdzniecības partneriem Baltijas valstīs, īpaši eksportējot saražotās un uzglabātās mašīnas, mehānismus un citas elektriskās iekārtas. Viens no pēdējiem kravu pārvadājumiem, ko nodrošināja transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo, bija no Vācijas pilsētas Hamburgas uz Igauniju. Tā bija Doosan CNC metālapstrādes frēze, kas, kā lielgabarīta krava, tika transportēta uz platformas piekabes. Bildē redzams, ka metālapstrādes iekārta tika rūpīgi nostiprināta ar kravas siksnām, un tas ir viens no nosacījumiem, lai vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi būtu droši.

Kravu pārvadājumi no Hamburgas notiek regulāri, jo Hamburga ir otra lielākā pilsēta Vācijā un īpaši nozīmīgs transporta mezgls. Ņemot vērā pārkrauto kravu daudzumu, Hamburgas osta ir lielākā osta Vācijā, kā arī otra lielākā osta Eiropā. Ja metālapstrādes iekārtas pārvadājumam nebūtu svarīgs piegādes termiņš, kā papildu izvēles variants klientam ir jūras kravu pārvadājumi jeb konteineru pārvadājumi no Hamburgas uz Rīgu. Tādā gadījumā tiktu izvēlēts Flat Rack konteineris, kas ir paredzēts lielgabarīta kravu pārvadājumiem.

Uzticot savu kravu mums, Jūs varat justies droši, ka vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi tiks veikti ar īpašu rūpību un uzmanību. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina kravu pārvadājumus visā pasaulē, un mūsu plašais sadarbības partneru loks ļauj operatīvi risināt dažādas situācijas. Konkrēti šī kravu piegāde, kā jau iepriekš minēts, tika veikta uz Igauniju, kur atrodas SIA Vervo filiāle - nepieciešamības gadījumā kāds no Igaunijā esošajiem loģistikas speciālistiem var atrasties uz vietas un palīdzēt ar visa veida kravu pārvadājumiem.

Uzziniet cenu vietējiem vai starptautiskajiem kravu pārvadājumiem! Rakstiet mums e-pastu: info@vervo.lv, zvaniet pa tālr.nr. +371 67674570 vai aizpildiet pieteikuma formu mūsu mājaslapā. Sazinoties ar mums, stundas laikā Jūs saņemsiet bezmaksas konsultāciju, kurā vienosimies par cenu un labāko risinājumu Jūsu kravas transportēšanai! Uz tikšanos nākamajā kravas pārvadājumā!

 

Seko Vervo arī FacebookInstragram un Telegram – un uzzini pirmais!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv