Mūsu darbi

Tesla elektrisko mašīnu pārvadājumi

Tesla elektrisko mašīnu pārvadājumi

Tesla ir uzņēmums, kas izveidojis inovatīvu un unikālu produktu transporta nozarē, ražojot elektromobiļus, tai skaitā turpinot attīstību un strādājot pie elektriskā kravas vilcēja. Uzņēmums tika dibināts 2003.gadā, ASV – Kalifornijā un uzņēmuma izpilddirektors Īlons Masks paredz, ka nākotnē Tesla tiks ražota masveidā, padarot tos pieejamā cenā vidējam patērētājam.

Pirms vairāk kā desmit gadiem reti kurš varēja iedomāties, ka elektromobiļi attīstīsies tik ātri un iekšdedzes dzinēju transportlīdzekļi kļūs daudz mazāk pieprasīti. Jau šodien, gandrīz katrā Latvijas pilsētā ir izveidoti elektromobiļu uzlādes punkti, kuros pēc nepieciešamības var uzlādēt savu elektro-transportlīdzekli. Un ar katru dienu Tesla automašīnu lietotāju skaits pieaug.

Interesants fakts– vārds “Tesla” patiesībā ir radies no serbu izcelsmes amerikāņu izgudrotāja Nikola Teslas. Viņš bija mašīnbūves, fizikas un elektrotehnikas inženieris, kas aiz sevis atstāja daudz nozīmīgus izgudrojumus, kā piemēram, maiņstrāvas ģenerators, radio un elektromobilis.

Kā zināms, Latvijā vēl nav oficiālā dīlera, kur var iegādāties Tesla elektromobili, taču to var iegādāties no citām Eiropas valstīm, veicot starptautiskos kravu pārvadājumus un piegādājot transportlīdzekli līdz pat durvīm.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic visa veida kravu pārvadājumus, tai skaitā ir arī vieglo automašīnu pārvadājumi.

Ne velti SIA Vervo devīze ir “kravu pārvadājumi ar pievienoto vērtību”. Pirms pāris dienām tika veikts automašīnas Tesla pārvadājums no Vācijas uz Latviju, kurā klientam tika nogādāts īpašais pirkums – trešās sērijas Tesla.

Latvijai tuvākais Tesla dīlera centrs atrodas Zviedrijā, pilsētā Solna, kas ir 529km attālumā no Rīgas. Šajā gadījumā būtu jāizmanto arī jūras transporta pakalpojumi jeb automašīnu pārvadājumi ar prāmi.

Lai kravu pārvadājumi tiktu veikti droši, ir jāievēro visi drošības noteikumi un jāsamazina iespējamie riski sabojāt klienta preci. Jānovērš arī risks apdraudēt citus, uz ceļa esošos šoferus, sabojāt pašu kravas transportlīdzekli vai citus auto, kas tiek pārvadāti kravas piekabē.

Pieci soļi, lai vieglo automašīnu transportēšana noritētu veiksmīgi:
1. SIA Vervo loģistikas speciālisti piedāvā apdrošināt Jūsu auto;
2. Pirms iekraušanas tiek nofotografēts auto;
3. Obligāta ir nobraukto kilometru fiksācija;
4. Vieglā automašīna uzbrauc uz piekabes un tā tiek nostiprināta;
- Vieglās automašīnas nostiprināšana notiek, izmantojot divas stropes. To novietojums var būt dažāds: stropes var piestiprināt pie priekšējām riepām, piestiprināt pie aizmugurējām riepām vai arī pa diagonāli.
5. Auto transportēšana notiek līdz Jūsu izvēlētajai vietai.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina visus ar loģistiku saistītos pakalpojumus, lai kravu pārvadājumi tiktu veikti ātri, izdevīgi un droši. Ja Jums rodas vajadzība nogādāt Jūsu jauno Teslu pie Jums, mēs Jums to varam nogādāt no jebkuras vietas Eiropā vai ārpus tās. Sazinieties ar mums un piesakiet kravu pārvadājumu, rakstot uz e-pastu: info@vervo.lv vai zvanot pa tālr.nr. +371 67674570

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv