Mūsu darbi

3 nosacījumi kravas mašīnas transportēšanai

3 nosacījumi kravas mašīnas transportēšanai

Kravas transportlīdzeklis ir svarīgākais darba instruments, lai vietējie un starptautiskie kravu pārvadājumi tiktu veikti no punkta A līdz punktam B. Pateicoties transporta un loģistikas nozares attīstībai, mūsdienās var pārvest jebko, atkarībā no klienta vēlmēm un vajadzībām. Tā var būt krava ar speciālu temperatūras režīmu, lejamkrava cisternās, lielgabarīta krava, beramkrava vai salikta krava uz paletēm – transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic visu veidu kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 valstīm.

Šoreiz viens no SIA Vervo loģistikas speciālistiem organizēja importa kravas pārvadājumu no Polijas uz Latviju, kur transportējamā vienība bija cita kravas mašīna jeb pašizgāzējs, kas paredzēts beramkravām.

Starptautiskie automašīnu pārvadājumi kļūst arvien pieprasītāki. Tā iemesls slēpjas pavisam vienkāršā skaidrojumā – klients ir iegādājies transportlīdzekli (šajā gadījumā kravas mašīnu), un, lai ieekonomētu laiku, transportējot mašīnu un nokārtojot nepieciešamās atļaujas – ātrāk un izdevīgāk ir piesaistīt ekspeditoru pakalpojumus. Arī Covid-19 ierobežojumi, saistīti ar ceļošanu un robežu šķērsošanu, ir iemesls, kāpēc izdevīgāk ir piesaistīt ekspeditorus. SIA Vervo nodrošina visus transporta un loģistikas pakalpojumus, tai skaitā arī dokumentācijas, apdrošināšanas un muitas pakalpojumus.

Šāda veida kravu pārvadājumiem svarīgi ir ievērot visus drošības nosacījumus, lai smagā mašīna tiktu veiksmīgi uzkrauta uz piekabes, piegādāta galamērķī, kā arī izkrauta bez problēmām.

Pirmais nosacījums, lai veiktu kravas mašīnas pārvadājumu, ir izvēlēties speciālas pazeminātas piekabes, lai platformas un kravas kopējais augstums nepārsniegtu 4 metrus.

Otrais nosacījums ir parūpēties par rampas esamību iekraušanas vietā. Rampa ir vajadzīga, jo transportlīdzekļu iekraušanai netiek izmantoti celtņi un manipulatori. Kravas mašīna, kuru nepieciešams pārvest, visbiežāk, ir darba kārtībā un pati var uzbraukt uz pazeminātās piekabes.

Trešais nosacījums ir kravas mašīnas nostiprināšana, tai atrodoties uz piekabes. Lai nostiprinātu kravas transportlīdzekli, izmanto kravas siksnas un savelkošās ķēdes, stiprinot tās pie autovedēja rāmja vai riteņiem.

Ievērojot visus drošības noteikumus, tas sniedz simtprocentīgu garantiju, ka kravu pārvadājumi novērsīs kravas bojājumus un ceļu satiksmes negadījumus.

Šajā gadījumā kravu pārvadājums tika veikts pa sauszemi, taču transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina arī citus kravu pārvadājumu veidus. Arī dzelzceļa kravu pārvadājumi, avio kravu pārvadājumi un jūras kravu pārvadājumi var tikt izmantoti, lai transportētu kravas mašīnu.

Ja arī Jums ir nepieciešama auto transportēšana, transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo gaidīs Jūsu pieteikumu. Jums ir trīs izvēles iespējas, kā pieteikt kravu pārvadājumu: rakstiet e-pastu uzinfo@vervo.lv, zvaniet pa tālr.nr. +371 67674570 vai piesakiet kravu šeit.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv