Vervo jaunumi

Olu pārvadājumi Lieldienās ar SIA Vervo

Olu pārvadājumi Lieldienās ar SIA Vervo

Šogad Lieldienas svinam 17. un 18. aprīlī, un laika prognozi sola lielisku. Vai sīpolu mizas olu krāsošanai jau sagatavojāt? Lai Lieldienu aktivitātes ar ģimeni izdotos vēl labāk, kā iecerēts, parūpējieties par visu jau laikus!

Viena no svarīgākajām Lieldienu sastāvdaļām ir olas, tāpēc nevajadzētu atstāt to iegādāšanos uz Lieldienu rītu. Īpaši, ja vēlies krāsot baltās olas, kas no veikalu plauktiem un putnu audzētājiem pazūd ātri.

Trauslās olu čaumalas un to uzglabāšanas prasības apgrūtina olu pārvadāšanu. SIA Vervo komandā strādā pieredzējuši un zinoši loģistikas speciālisti, kas jau iepriekš ir veikuši olu pārvadājumus. Pavisam iespējams, ka olas, ko iegādāsieties no veikalu plauktiem, esam piegādājuši tieši mēs.

Izvēloties SIA Vervo, olu transportēšanai tiks nodrošināts nepieciešamais temperatūras režīms ar refrižeratora piekabi vai puspiekabi, kas ir aprīkota ar speciālu temperatūras mērierīci. Temperatūru iespējams nodrošināt diapazonā no -40 līdz +25 grādiem pēc Celsija, taču olu pārvadājumiem vajadzīgā temperatūra ir no +5 līdz +18°C grādiem. Noteiktā temperatūra tiks nodrošināta visu piegādes laiku, sākot no olu iekraušanas brīža, līdz pat izkraušanai jums nepieciešamajā vietā.

Tāpat olām, kā visiem pārtikas produktiem, ir nepieciešams atsevišķš transports, kas atbilst visām sanitārajām normām.

Līdz ko ir skaidrs, kāda gaisa temperatūra nepieciešama kravas puspiekabē, kā nākamo soli neaizmirstiet pareizu kravas iepakošanu, lai olas pārvadājuma laikā netiktu saplēstas vai kā citādāk sabojātas. Olas var pārvadāt tikai speciāli presētos kartona iepakojumos, un tos var sakārtot vienu virs otra. Kartona šūnu kārtas jāievieto kartona kastēs, un virsū jābūt kravas marķējumam, lai zinātu, kā pareizi novietot kasti. SIA Vervo loģistikas menedžeri palīdzēs Jums noorganizēt kravas marķēšanu, kā arī olu iekraušanu.

Vistu olas tiek iedalītas vairākās kategorijās, atkarībā no kvalitātes, uzlabāšanas un izmantošanas – A, A “ekstra”, B un C. Ikdienā parasti izmantojam A vai A “ekstra” kategorijas olas - svaigas vistu olas, kas nav glabātas aukstumā vai konservantos. A kategorijas olām ir noteikts derīguma termiņš – 28 dienas, sākot no olu izdēšanas, savukārt A “ekstra” kategorijas olas ir derīgas tikai 9 dienas. Ar SIA Vervo olu pārvadājumi ir ne tikai droši, bet arī ātri – ievērojot līgumā noteiktos termiņus.

Lieldienu svinēšana nav iedomājama bez olu krāsošanas un ripināšanas. Un pats galvenais – neaizmirstiet olas ēst ar sāli, lai garantētu, ka līdz nākamajam pavasarim iztiksiet bez melošanas. Vervo komanda novēl Jums priecīgas Lieldienas!

Gaidīsim Jūsu pieteikumus kravu pārvadājumiem e-pastā: info@vervo.lv!

Vervo darba laiks Lieldienās:
C. 14.04. 9:00-17:00
P. 15.04. Brīvs
S. 16.04. Brīvs
Sv. 17.04. Brīvs
P. 18.04. Brīvs
O. 19.04. 09:00-17:30

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv