Mūsu darbi

Retro auto piegāde uz Vāciju

Retro auto piegāde uz Vāciju

Ir piecdesmitie gadi, Vācija. Uz ielām redzami Mercedes-Benz sporta auto, kas ar savu unikālo dizainu un jaudu ir apbūruši visus – īpaši jau sporta entuziastus. Arī šodien Mercedes-Benz 300 SL automobilis tiek uzskatīts par klasiku, kura vērtība zinātāju un klasisko automobiļu cienītāju acīs tikai aug.

Ekskluzīvu automašīnu transportēšana ir viens no pakalpojumiem, ko piedāvā transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo. Pagājušajā nedēļā Vervo transporta menedžeris Māris Nadziņš veica 1956. gada Mercedes-Benz 300 SL automašīnas piegādi no Latvijas uz Vāciju. Automašīnas vērtība ir vismaz 100’000 EUR, tāpēc ir svarīgi izvēlēties uzticamu loģistikas partneri, kas katru loģistikas procesu veiks ar rūpēm un atbildību.

Māris Nadziņš loģistikas nozarē strādā jau 10 gadus, 5 no tiem – kā kravas autovadītājs, tāpēc viņš zina, kādu transportu un puspiekabi labāk izvēlēties, lai vieglo automašīnu transportēšana notiktu ātri, ērti un droši.

Ir 2 veidi, kā transportēt vieglās automašīnas – ar atvērto vai slēgto autovedēju. Abām puspiekabēm ir savi plusi un savi mīnusi, un šoreiz, kopā ar klientu, tika nolemts par labu atvērta tipa autovedējam. Tenta piekabēs auto ir grūtāk nostiprināt, kā arī, ja kravas telpā atrodas vēl kāda krava, tas rada papildu risku automašīnas bojājumiem. Papildus tam, tenta puspiekabēm nepieciešama speciāla iekraušanas tehnika vai rampa, ar kuras palīdzību auto var nogādāt piekabē. Ar autovedēju, kā Māris stāsta, ir daudz vienkāršāk.

Menedžeris Māris palīdzēs nogādāt Jūsu auto, kur vien nepieciešams. Sazinies ar mums pa e-pastu: info@vervo.lv, zvanot +37167674570 vai piesakot kravu mājaslapā: ej.uz/uzzinicenu

Lai arī visi loģistikas procesi tiek veikti ar vislielāko rūpību, ir negadījumi, kurus nevaram pilnībā novērst – ugunsgrēks, dabas postījumi, zādzība un citi negadījumi. Šādās situācijās klientu pasargās kravas apdrošināšana. Sadarbojoties ar mums, mēs jums piemeklēsim atbilstošāko apdrošināšanas polisi drošai kravas transportēšanai.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv