Mūsu darbi

Pārvietojamās pirts pārvadājums no Latvijas uz Zviedriju

Lielu popularitāti guvušas pārvietojamās pirtis un pārvietojamie koka kubli, jo tas ir ērts veids, kā nodrošināt atpūtu jebkurā vietā pēc Jūsu izvēles. Pārvietojamās pirtis var piegādāt uz un no jebkuras pilsētas un valsts, un visbiežāk šādiem pārvadājumiem tiek izmantots sauszemes transports, kas nodrošina optimālu piegādes laiku un izdevīgu cenu.

Šoreiz pārvietojamās pirts pārvadājums tika veiks no Latvijas uz Zviedriju, izmantojot sauszemes transportu. Lai šāda veida starptautiskie kravu pārvadājumi tiktu veikti laikā, nepieciešams laicīgi organizēt kravu pārvadājumu, ņemot vērā iekraušanas un izkraušanas vietu, pārvietojamās pirts izmērus, kā arī citas klienta vēlmes, piemēram, vai būs nepieciešami muitas brokeru pakalpojumi, veicot pārvadājumu uz vai no trešās pasaules valsts.

Pirms pārvietojamās pirts transportēšanas, svarīgi ir pārliecināties par kravas transportlīdzekļa ērtu piebraukšanu pie kravas. Pārvietojamās pirtis iekraušanai var izmantot dažāda veida iekrāvējtehniku – tas var būt ceļamkrāns vai arī autoiekrāvējs.

Gadījumos, kad kravas iekraušanai izmanto ceļamkrānu, jānodrošina vieta gan kravas transportlīdzeklim, gan arī ceļamkrānam – lai krava tiktu iekrauta ātri, droši un ērti. Kravas iekraušana notiek ar siksnām, tās apvelkot apkārt kravai no apakšas un pieāķējot pie ceļamkrāna, kas tālāk veic pacelšanu un iekraušanu piekabē vai uz platformas. Taču gadījumos, kad kravas iekraušana notiek ar autoiekrāvēju, šāda veida nestandarta kravām nepieciešami divi autoiekrāvēji, kas sinhroni un uzmanīgi iekrauj pārvietojamo pirti kravas piekabē.

Pēc pārvietojamās pirts iekraušanas krava tiek nostiprināta ar kravas siksnām, ņemot vērā kravas izmērus un stabilitāti. Pareiza kravas stiprināšana novērš potenciālos negadījuma riskus uz ceļa, kā arī tiek novērsti potenciālie kravas bojājumi, līdz ar to- arī neplānotas izmaksas un aizkavēta pārvietojamās pirts piegāde.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus, kā arī nodrošinām visus ar loģistiku saistītos pakalpojumus, tajā skaitā noliktavu un muitas brokeru pakalpojumus. Nodrošini sev atpūtu jau tagad! Ja Jums ir nepieciešami kravu pārvadājumi, sazinieties ar mums jau tagad, aizpildot pieteikuma formu mūsu mājaslapā, rakstot e-pastu: info@vervo.lv vai zvanot pa tālr.nr. +371 67674570.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv