Mūsu darbi

Minerālmēslu pārvadājumi uz Moldovu

Minerālmēslu pārvadājumi uz Moldovu

Pavasaris ir iestājies, un aktīvie lauksaimniecības sezonas darbi jau klauvē pie durvīm. Lai rudenī mūs priecētu bagātīga graudu raža, par to jāsāk rūpēties jau tagad. Viens no veidiem, kā lauksaimniecības produktiem nodrošināt lielāku ražu, saglabājot stabilu augšanas vidi neatkarīgi no laikapstākļiem, ir izmantot minerālmēslus.

Minerālmēsli ir pieejami dažādiem nolūkiem un lauksaimniecības kultūrām, un daļa no tiem ir uzskatāmi par bīstamu kravu, kas var prasīt specifiskus uzglabāšanas apstākļus. Lai liela apjoma un bīstamu kravu pārvadājumi nesagādātu grūtības, ar SIA Vervo palīdzību tiks nodrošināti minerālmēslu pārvadājumi gan pa Latviju, gan uz un no jebkuras citas valsts.

Viens no mūsu loģistikas menedžeriem, Linda, veica mēslojuma pārvadājumu no Latvijas uz Moldovu. Vairumā gadījumu izdevīgākais veids, kā veikt minerālmēslu pārvadājumu, ir izmantot sauszemes salikto un pilno kravu pārvadājumus. Nav svarīgi, cik liela krava jātransportē, SIA Vervo jums palīdzēs atrast ērtāko veidu, kā pārvadāt dažādus minerālmēslu apjomus.

Šķidram mēslojumam būs pieejamas autocisternas lejamkravu pārvadājumiem. Ir pieejami arī pašizgāzēji beramo minerālmēslu pārvadājumiem. SIA Vervo piemeklēs jums piemērotāko veidu un transportu atkarībā no nepieciešamā mēslojuma veida un tā daudzuma.

Ja jums ir jāveic kravas transportēšana, kas var būt kaitīga apkārējai videi, piemēram, slāpekļa minerālmēslu pārvadājumi, tā tiek uzskatīta par bīstamu kravu un var tikt klasificēta kā, piemēram, 5.1. klases bīstamības krava. Bīstamās kravas tiek iedalītas 9 klasēs un dažām no tām ir papildus apakšklases - cita veida mēslojumi var tikt klasificēti kā citas bīstamības klases kravas. Atbilstoši kravas bīstamības klasei, nepieciešams ievērot noteiktās prasības. Ar SIA Vervo šīs grūtības tiks uzticētas jomas profesionāļiem. SIA Vervo menedžeri palīdzēs nodrošināt drošus minerālmēslu pārvadājumus un sakārtot nepieciešamo dokumentāciju, piemēram, licences.

Tā kā daļa minerālmēslu var būt jūtīgi pret temperatūru vai tiem nepieciešams noteikts mitruma līmenis, to var būt grūti uzturēt minerālmēslu pārvadāšanas procesā. Pie mums sauszemes kravu pārvadājumi ar autotransportu ir iespējami arī kravām, kam nepieciešams noteikts temperatūras režīms. Vajadzīgo temperatūru nodrošinās refrižirators, sākot jau ar iekraušanas brīdi. Temperatūras režīms iespējams regulēt diapazonā no -40 grādiem līdz pat +25 grādiem pēc Celsija. Refrižeratora piekabe vai puspiekabe ir aprīkota ar speciālām mitruma, temperatūras un atmosfēras kontroles mērierīcēm, tāpēc jums nebūs jāuztraucas par mēslojuma kvalitātes saglabāšanu transportēšanas procesā.

Papildus drošības garantija, ko varēsiet saņemt, veicot minerālmēslu pārvadājumus, ir kravu papildus apdrošināšana. To iespējams nodrošināt papildus jau esošajai CMR standarta apdrošināšanai, kas tiek pievienota visām kravām. Arī mūsu loģistikas menedžeres Lindas klients izmantoja iespēju kravu apdrošināt, jo minerālmēslu vērtība pārsniedza CMR apdrošināšanas vērtību, kas ir aptuveni 8,5 EUR/kg. Atkarībā no Jūsu kravas veida, kopīgi izstrādāsim piemērotāko apdrošināšanas polisi minerālmēslu pārvadājumiem, kura cena būs atkarīga no vairākiem būtiskiem faktoriem, piemēram, produkta izturības, ugunsdrošības un citām īpašībām. Tā aizsargās jūsu kravu no nelaimes gadījumiem, kas var rasties neparedzētu apstākļu dēļ, piemēram, laikapstākļu, zādzības vai citas nelaimes gadījumā.

Svarīgs ir arī minerālmēslu kravas iepakojums – šajā gadījumā klients izvēlējās pasargāt savu kravu, izmantojot stabilu koka kasti, kas nodrošina, ka mēslojuma pārvadājumi notiek droši.

Lai darbi uz lauka nestāv uz vietas, nodrošiniet minerālmēslu pārvadājumus ar SIA Vervo – droši, ērti, izdevīgi. Sazinieties ar mums, zvanot pa tālr. nr. +37167674570, rakstot mums e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv