Vervo jaunumi

Zinību diena – sākums jauniem panākumiem!

Zinību diena – sākums jauniem panākumiem!

“Vairāk zina nevis tas, kurš ilgi nodzīvojis, bet tas, kurš daudz sasniedzis”. Šis ir viens no arābu sakāmvārdiem, kuru uzskatām par īpaši precīzu. Ar mūsu jaunatvērto uzņēmumu Dubaijā – Vervo Middle East esam izveidojuši vēl ciešāku sadarbību ar Tuvajiem Austrumiem, tāpēc no viņu kultūras varam mācīties.

Teorētisko zināšanu iegūšana ir visa pamats, un izglītība – vērtība, ko mums nespēj atņemt neviens. Taču tikpat svarīgi ir attīstīt arī praktiskās iemaņas, jo tieši darot spējam mācīties vislabāk. SIA Vervo tic, ka mērķu sasniegšana ne vienmēr būs atkarīga no laika un vecuma, bet gan pareizajām metodēm un instrumentiem, ko pielietosim, lai tos sasniegtu.

Transporta un loģistikas uzņēmumā SIA Vervo strādā profesionāli loģistikas speciālisti, kuri ir ieguldījuši daudz darba, lai kļūtu par savas jomas ekspertiem. Daudzi no mūsu darbiniekiem savu karjeru Vervo ir sākuši kā praktikanti, tādējādi iemantojot Vervo vērtības - par drošību, ērtību un izdevīgumu. Esam ne tikai izveidojuši sadarbības ar partneriem visā pasaulē, bet arī auguši un attīstījušies jaunos tirgos – Igaunijā, Polijā un, kā jau iepriekš minējām – Apvienotajos Arābu Emirātos. Pateicoties pilna spektra loģistikas pakalpojumiem un visa veida kravu pārvadājumiem, mēs varam piedāvāt jums pašus izdevīgākos risinājumus.

Mēs aktīvi iesaistāmies arī izglītības attīstībā. Sniedzam lekcijas ne tikai skolēniem, bet arī jaunajiem uzņēmējiem un citiem interesentiem – šī gada maija beigās mūsu loģistikas departamenta vadītāja Vita Suharevska piedalījās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) organizētajā vebināru ciklā “Eksporta ABC”, kurā jaunos uzņēmējus iepazīstināja ar soļiem, kādi veicami, lai uzsāktu sava produkta eksportu. 

Viens no svarīgākajiem skolēnu karjeras izaugsmes pasākumiem ir “Junior Achievement Latvia” (JA Latvia) organizētā “Ēnu diena”. Tajā jau vairākus gadus pēc kārtas piedalās arī SIA Vervo. Mēs skolēnus iepazīstinām gan ar loģistikas speciālista, gan mārketinga vadītāja amatiem, kā arī parādām biroja darba vidi un atbildam uz visiem interesējošiem jautājumiem. 

Arī laikos, kad klātienē uzņemt ciemiņus nav tik droši, mēs atrodam veidus, kā izglītot par loģistiku interesējošos jauniešus. Esam vadījuši virtuālās mācību ekskursijas – Ēnu dienu ne tik ierastā formātā. Tās notika platformā “Zoom”, ar kuru jaunieši jau bija pazīstami attālināto mācību dēļ. 

Jau kopš 2019. gada sadarbojamies arī ar Biznesa Vadības koledžu, sniedzot konsultācijas studiju programmas "Biznesa loģistika" satura salāgošanai ar darba tirgus prasībām. Tajā par jaunās programmas “Biznesa loģistika” izstrādi un atbilstību darba tirgum viedokli izteica arī SIA Vervo pārdošanas daļas vadītājs. 

SIA Vervo kolektīvs vienmēr ir atsaucīgs, un priecājamies sadarboties ar topošajiem loģistikas speciālistiem, kā arī citos veidos iesaistīties izglītības attīstībā. Vienmēr esam gatavi uzņemt praktikantus, kuriem par loģistikas menedžeru darbu būs iespējams mācīties no nozares ekspertiem. Daudz praktikantu, kuri praksi uzsākuši SIA Vervo, vēlāk savas darba gaitas turpina tieši šeit, kļūstot par pastāvīgiem darbiniekiem.

Vēlam sasniegumu pilnu mācību gadu skolēniem, studentiem un skolotājiem! 

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv