Vervo jaunumi

Vebinārā “Eksporta ABC” piedalās arī SIA Vervo pārstāve

Vebinārā “Eksporta ABC” piedalās arī SIA Vervo pārstāve

Jau no 10. maija norisinās Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) organizēts vebināru cikls “Eksporta ABC”, kur 8 lekciju ietvaros vebināra dalībniekiem ir iespēja uzzināt visu nepieciešamo, lai sāktu sava uzņēmuma produkcijas eksportu. Viens no lektoriem ir SIA Vervo loģistikas departamenta vadītāja Vita Suharevska, kas uzstāsies 2022. gada 31. maijā.

Eksports ir izaicinājumiem pilns, bet neatsverams solis pretī panākumiem un sava uzņēmuma izaugsmei. Taču ar jauno attīstības soli līdzi nāk arī jauni izaicinājumi un zināšanas, kas jāapgūst. Piemēram, kā atrast sadarbības partnerus un kā transportēt preci par visizdevīgākajiem nosacījumiem, kā arī – kā neapjukt dokumentu gūzmā. Uz visiem šiem jautājumiem vebināra dalībnieki var saņemt atbildes, 2 reizes nedēļā klausoties zinošu un pieredzējušu savas jomas profesionāļu prezentācijas un pieredzes stāstus.

Vita Suharevska uzņēmējus iepazīstinās ar loģistikas nozari un kravu pārvadājumiem, lai uzņēmēji būtu informēti par to, ko vajag zināt un sagatavot, veicot kravu pārvadājumus, un kādus pakalpojumus iespējams izmantot loģistikas uzņēmumā SIA Vervo. V. Suharevska stāstīs arī par nepieciešamo dokumentu noformēšanu, pieejamajiem transporta veidiem un citiem loģistikas risinājumiem.

LTRK ir Iielākā uzņēmēju biedrība Latvijā, kurā apvienojušies tuvu 6000 biedru - mikro, mazie, vidējie un lielie uzņēmumi, asociācijas, pilsētu uzņēmēju klubi, un citas uzņēmēju apvienības. Biedrība pārstāv uzņēmēju intereses, kā arī sniedz pakalpojumus, lai Latvijā būtu izcili uzņēmumi, izcilā uzņēmējdarbības vidē. Tās galvenās darbības jomas ir uzņēmējdarbības vide, uzņēmumu konkurētspēja, eksports.

Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera ir dibināta 1934. gada 21. decembrī, un ir Eiropas Tirdzniecības un rūpniecības kameru asociācijas (EUROCHAMBRES) un Starptautiskās Tirdzniecības palātas (ICC) biedre.

LTRK regulāri organizē seminārus, vebinārus un cita veida informatīvus atbalsta pasākumus gan LTRK biedriem, gan citiem interesentiem.

Ja esat viens no vebināra dalībniekiem, tad uz tikšanos jau 31. maijā, bet ja nē, tad sazināties ar mums varat, zvanot pa tālr. nr. +37167674570, rakstot mums uz e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv