Vervo jaunumi

Virtuālā mācību ekskursija SIA Vervo

Virtuālā mācību ekskursija SIA Vervo

Šī gada 26.marts bija zīmīgs ar to, ka tika aizvadīta pirmā transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo ēnu diena neierastā formātā. Ja citus gadus skolēni varēja būt klātesoši, atnākot pie mums ciemos uz biroju un aprunāties ar visiem kolēģiem, tad šogad, Covid-19 ierobežojumu dēļ, nācās izmantot digitālo alternatīvu, lai pastāstītu par loģistikas speciālista reālo darba vidi.

SIA Vervo ēnu dienas virtuālā ekskursija notika, izmantojot platformu Zoom, ar kuru jaunieši jau bija pazīstami attālināto mācību dēļ. Skolēni pārstāvēja Rīgas Valsts tehnikuma 2. kursu un bija patiesi liels prieks sajust ieinteresētību kravu pārvadājumu nozarei.

Ekskursijas sākumā skolēniem bija iespēja ielūkoties biroja telpās, lai pilnvērtīgi redzētu, kā notiek darba rutīna loģistikas speciālistiem. Arī SIA Vervo dibinātājs, līdzīpašnieks un direktors Māris Dreimanis sniedza uzrunu, motivējot skolēnus un daloties ar 3 ieteikumiem, kā kļūt veiksmīgam uzņēmējam transporta un loģistikas nozarē. Skolēni to ļoti novērtēja, jo Māris katru ieteikumu pielīdzināja sev, dodot piemērus iz dzīves.

Viena no vadošajām loģistikas speciālistēm SIA Vervo – Vita – lieliski aizvietoja kravas mašīnas šoferi, prezentējot un izceļot galvenās profesijas un reālās darba ikdienas īpatnības. Un, protams, Vita arī deva ieskatu, ko nozīmē viņas, loģistikas speciālista profesija. Patiesībā Vita loģistikas nozarē nonāca pavisam nejauši, kas ir interesanti un motivējoši, jo viņa sevi gadu laikā ir pierādījusi kā vienu no labākajām darbiniecēm SIA Vervo, organizējot kravu piegādes un nodrošinot visus ar loģistiku saistītos pakalpojumus.

Virtuālās ēnu dienas beigās skolēniem tika dota iespēja pajautāt kādu jautājumu, ko viņi labprāt arī izmantoja. Viens no jautājumiem bija – kā transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo sāka savu darbību – vai veicot sīkpaku piegādi pa Latviju? Uz ko tika atbildēts, ka SIA Vervo salīdzinoši ātri jau nodrošināja, ka vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi tiek veikti ātri, droši un izdevīgi. Vēl tika jautāts par šoferu vīzām Krievijā un par prakses iespējām.

Saņēmām arī atsauksmi no ekskursantiem: “Liels Jums paldies par šo superīgo iespēju uzzināt vairāk par transportēšanu! Mums visiem ļoti iepatikās :) Mūsuprāt, interesanti bija uzzināt par šofera reālo dzīvi. Mums arī likās noderīgi ieteikumi par mērķtiecību, disciplīnu un grāmatu lasīšanu. Patika arī, ka SIA Vervo ir ļoti atvērts uzņēmums. Mēs jau gribam kļūt par Jūsu praktikantiem!”

Skolēni patiešām bija ieinteresēti un vērtējam šo Ēnu dienas virtuālo ekskursiju kā teicamu. Paldies visiem, kas palīdzēja šim tapt. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo labprāt dalās ar savām zināšanām, popularizējot transporta un loģistikas nozari un mudinot skolēnus mācīties loģistiku.

Latvijas skolu audzēkņi vēl var pieteikties virtuālajai ēnu dienas ekskursijai SIA Vervo. Dodieties uz saiti un spiediet “Pieteikties”.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv