Vervo jaunumi

Ēnu diena 2022

Ēnu diena 2022

Šogad, pēc 2 gadu pārtraukuma, Ēnu diena norisinājās klātienē. Pagājušajā nedēļā mēs uzņēmām 8 skolēnus, kurus iepazīstinājām ar loģistikas speciālista un mārketinga projektu vadītāja ikdienu, ļaujot iejusties ikdienas darbā, strādājot kopā ar mūsu speciālistiem un izjūtot biroja darba vides atmosfēru.

Pirms skolēni devās strādāt kopā ar saviem mentoriem, iepazīstinājām viņus ar uzņēmuma vēsturi un darbības sfērām – paskaidrojot ko tieši ietver vārdi vietējie un starptautiskie kravu pārvadājumi uzņēmumā SIA Vervo. Prezentāciju vadīja Vita Suharevska, SIA Vervo loģistikas departamenta vadītāja, kas Vervo strādā jau gandrīz 12 gadus.

Pēc prezentācijas kopā pusdienojām un sīkāk izskaidrojām, kādas funkcijas katrs amats un profesija veic mūsu uzņēmumā. Katram skolēnam tika iedalīts savs mentors, kuram varēja uzdot jautājumus par profesijas plusiem, mīnusiem, izaicinājumiem un nepieciešamajām rakstura īpašībām konkrētajai profesijai. Starp Vervo darbiniekiem un skolēniem raisījās ne tikai sarunas par profesionālo darba vidi, bet arī par tālākajiem nākotnes plāniem un studiju,un darba iespējām.

Kā papildu bonuss kopīgajai prezentācijai par uzņēmumu, gan mārketinga, gan loģistikas profesiju interesentiem, bija iespēju iepazīt arī citas profesijas pārstāvjus – viena no ēnotājām atzina, ka iespējams ir kļūdījusies savās ekspektācijās un mārketinga joma tomēr ir mazāk vilinoša kā loģistika.

Skolēni sacīja, ka Ēnu diena Vervo bija lieliska iespēja padziļinātāk iepazīt loģistikas nozari un lielākā daļa no viņiem joprojām plāno savu nākotni ar to saistīt. 

Mums kā darbiniekiem, ļoti patīkami bija dzirdēt, ka ēnotāji atmosfēru mūsu birojā vērtē kā pozitīvu, draudzīgu un ļoti atvērtu. Tieši tādi ikdienā arī cenšamies būt, gan komunikācijā viens ar otru, gan mūsu klientiem.

Transporta un loģistikas uzņēmuma SIA Vervo personālvadības speciāliste Sintija uzskata, ka, lai kļūtu par veiksmīgu loģistikas nozares darbinieku, ir nepieciešamas šādas īpašības – elastība, iniciatīva un komunikācijas māksla. Mēs savos ēnotājos noteikti redzējām šīs īpašības, tāpēc gaidīsim pieteikumus uz prakses vietām: hr@vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv