Vervo jaunumi

Uz Latvijas nozīmīgākajām eksporta partnervalstīm piegādes veic ar SIA Vervo!

Uz Latvijas nozīmīgākajām eksporta partnervalstīm piegādes veic ar SIA Vervo!

Uzņēmumā tikpat svarīgs kā pats produkts, ir rūpīgi un precīzi izplānoti loģistikas procesi, lai to transportētu uz klientiem piemērotāko atrašanās vietu. Nereti tas ir vietējais tirgus, bet bieži vien arī citu valstu teritorijas – tas nozīmē produkta eksportēšanu.

SIA Vervo, rūpīgi darbojoties jau kopš 2008. gada, ir attīstījis sadarbības ar partneriem visā pasaulē, lai varētu saviem klientiem piedāvāt ērtākos un izdevīgākos risinājumus kravu pārvadājumiem visā pasaulē, tajā skaitā uz Latvijas TOP eksporta partnervalstīm. Tās 2022. gadā līdz šim ir bijušas Lietuva, Igaunija, Vācija, Apvienotā Karaliste un Zviedrija. Salīdzinot ar 2021. gadu, Latvijas piektais lielākais eksporta partneris bija Krievija, bet šogad tā ir Zviedrija. Katru nedēļu no un uz Igauniju, Lietuvu un Vāciju dodas ap 20 dažāda veida transporta vienības – kravas auto, kravas mikrobusi, tenta kravas auto un citi, tāpēc varam jums piedāvāt regulārus un izdevīgus kravu pārvadājumus uz šīm valstīm.

Eksportējiet visdažādākās preces!

Uz Lietuvu preču grupa, kura šogad tikusi transportēta visvairāk, ir minerālie produkti, uz Igauniju - mašīnas un mehānismi, savukārt uz Zviedriju - koksne un tās izstrādājumi. Neatkarīgi no tā, kādu produktu jums nepieciešams eksportēt, mūsu loģistikas menedžeri palīdzēs atrast piemērotāko risinājumu gan saliktām kravām, gan pilnām kravām, lielgabarīta un citiem kravu veidiem. Lasiet par pārvietojamās pirts pārvadājumu uz vienu no TOP eksporta partnervalstīm – Zviedriju vai retro auto nogādāšanu Vācijā.

Eksportējiet vairāk un izmantojiet noliktavu pakalpojumus!

Ja jums nepieciešams kravu uzglabāt īstermiņā vai uz ilgāku laiku, SIA Vervo sniedz iespēju jūsu kravu uzglabāt dažādu veidu noliktavās. Atradīsim piemērotāko risinājumu, ai uzglabātu gan medikamentus, gan akcīzes un citas preces. Var tikt veikta arī uzglabājamo preču uzskaite un regulāra inventarizācija. Tā kā daudzi Latvijas nozīmīgākie eksporta partneri ir tieši ES dalībvalstis, noliktavas tiek iedalītas 4 klasēs, atbilstoši Eiropas Savienības standartiem. Jums būs iespēja izvēlēties visatbilstošāko preču uzglabāšanas vietu kādā no A, B, C vai D klases noliktavā.

Eksportējiet arī ārpus Eiropas Savienības? Mēs palīdzēsim ar muitas procedūrām!

Tā kā arī Apvienotā Karaliste ir svarīga Latvijas eksporta partnere un tā vairs nav Eiropas Savienības dalībvalsts, veicot kravu pārvadājumus uz Lielbritāniju, jums būs jāveic arī muitas formalitāšu kārtošana. Tas ir viens no pakalpojumiem, ar kuru arī varam palīdzēt. Sniegsim palīdzību gan eksporta deklarāciju noformēšanā, gan nodokļu maksājumu veikšanā un citos jautājumos, kurus varēsiet pārrunāt mūsu sniegtajā bezmaksas konsultācijā.

Kad nepieciešams eksportēt – izvēlieties SIA Vervo! Sazinieties ar mums, zvanot pa tālr. nr. +37167674570, rakstot mums e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv