Vervo jaunumi

Ja tev ir aktuāls eksports - vebinārs “Eksporta ABC”!

Vai arī tev ir aktuāls eksports? Uzzini, kā mums gāja vebinārā “Eksporta ABC”!

Pagājušajā nedēļā, 31. maijā, SIA Vervo loģistikas departamenta vadītāja Vita Suharevska kā loģistikas eksperte tika uzaicināta piedalīties Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kameras (LTRK) organizētā vebināru ciklā “Eksporta ABC”. Tajā 8 lekciju ietvaros vebināra dalībniekiem bija iespēja uzzināt gan par pirmajiem soļiem, gan svarīgām niansēm, kas jāzina, sākot sava uzņēmuma produkcijas eksportēšanu.

Vita vadīja vebināra lekciju par loģistikas nozari. Vebinārs risinājās platformā “Zoom” un ilga 2 stundas. Tajā piedalījās uzņēmēji, kuri nodarbojas gan ar mežkopību un biškopību, gan ar mēbeļu un citu iekārtu ražošanu un pat tūrismu. Lai visus radušos un jau iepriekš sagatavotos jautājumus nevajadzētu atstāt uz vēlāku laiku, jau prezentācijas laikā bija iespējams uz tiem saņemt atbildes, tāpēc, kā Vita stāsta, “apmācību laikā veidojās interesantas sarunas, un bija patīkama, nepiespiesta atmosfēra.”

Vita deva iespēju uzņēmējiem un speciālistiem iepazīties ar loģistikas nozari, kravu pārvadājumiem un to, ko vajag nodrošināt, tos veicot. Bija iespēja uzzināt arī par nepieciešamajiem dokumentiem, transporta veidiem un citiem loģistikas risinājumiem, piemēram, muitas pakalpojumiem un kravas apdrošināšanas iespējām.

Ņemot vērā vebināra laikā uzdotos specifiskos jautājumus, dalībnieki ir ne tikai guvuši ieskatu eksporta procesā, bet arī var jau izdarīt pirmos soļus, lai to sāktu vai turpinātu vēl efektīvāk. Vita novēroja, ka dalībnieki visvairāk interesējās par starptautiskajiem tirdzniecības noteikumiem – Incoterms un Fitosanitārajiem sertifikātiem. Viena no produktu grupām, par kurām dalībnieki vēlējās saņemt atbildes, bija apaļkoku eksports. Par SIA Vervo kokmateriālu transportēšanu varat uzzināt šeit.

Vēl viens aspekts, kas jaunajiem eksportētājiem sagādā grūtības ir dokumentācija un kravas iepakošana tā, lai samazinātu bojājumu riskus. Bet, kā Vita minēja vebinārā – izvēloties pieredzējušus un zinošus loģistikas speciālistus, uzņēmējs var atrast piemērotākos risinājumus šīm problēmām un fokusēties uz sava uzņēmuma izaugsmi. Ja arī jūs esat viens no tiem, kuriem grūtības sagādā pareiza kravas iepakošana, nepieciešamo informāciju varat atrast šeit.

Esam saņēmuši jau pirmos pieprasījumus, lai nodrošinātu izdevīgus kravu pārvadājumus visiem, kuriem tas nepieciešams. Ja arī jums vajag veikt sava produkta eksportu, importu vai cita veida kravu pārvadājumus, sazinieties ar mums, zvanot pa tālr. nr. +371 67674570, rakstot mums uz e-pastu info@vervo.lv vai aizpildot pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv