Mūsu darbi

SIA Vervo kokmateriālu pārvadājumi

SIA Vervo kokmateriālu pārvadājumi

Neapdzīvoti lauki arvien vairāk pārtop par ciematiem, kur svaigā gaisā baudīt tikko grilētu maltīti un izklaides dabā kopā ar ģimeni, tāpēc, vasarai straujiem soļiem tuvojoties, mūsu klienti arvien vairāk izvēlas veikt tieši kokmateriālu pārvadājumus, kas paredzēti vasarnīcas, dārza mājas vai kādas citas atpūtas vietas būvniecībai.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo regulāri veic koka karkasu māju, moduļu māju pārvadājumus, tāpat arī kokmateriālu pārvadājumus to būvniecībai. Šoreiz mūsu klienta kokmateriālu pārvadājumi bija paredzēti koka dārza lapenes būvniecībai. Reizēm tiek uzbūvēta vesela māja, kas jāpiegādā bieži vien kā lielgabarīta kravu pārvadājumi, taču šajā gadījumā koka dārza lapenes detaļas bija sakomplektētas uz paletēm.

Kokmateriālu pārvadājumi, kas tiek transportēti ar paletēm, visbiežāk tiek iekrauti no sāniem vai no aizmugures, liekot paleti pie paletes, līdz veidojas pilnas kravas pārvadājums. Pilnas kravas pārvadājums ir ekonomiskāks risinājums par salikto kravu pārvadājumiem, ja kravas apjoms to atļauj. Kravas transportlīdzekļa piekabē – tentā var iekraut līdz pat 33 paletēm.

Kokmateriālu pārvadājumi, izmantojot SIA Vervo pakalpojumus, ir ātri, droši un izdevīgi, pateicoties mūsu darbinieku pieredzei un zināšanām. Sazinieties ar mums un Jūs saņemsiet:

- Bezmaksas konsultāciju par sadarbības iespējām;
- Izdevīgākie maršruta un transporta risinājumi;
- Kravu piegāde līdz pat Jūsu durvīm (door to door);
- Individuāla pieeja un komunikācija arī ārpus darba laika;
- Kravu izsekošana, kravu apdrošināšana un muitas brokeru pakalpojumi vienuviet;
- Starptautiskie kravu pārvadājumi uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm.

SIA Vervo parūpēsies, lai Jūsu kokmateriālu pārvadājumi, tostarp koka karkasu māju vai moduļu māju pārvadājumi tiek nogādāti Jūsu vēlamajā datumā, lai jau vasarā Jūs varētu baudīt saulaino laiku savā dārza terasē. Sazinies ar mums jau tūlīt: info@vervo.lv | +371 67674570 | pieteikuma forma.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv