Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi no Ķīnas līdz terminālim un no termināļa līdz Jums

Kravu pārvadājumi no Ķīnas līdz terminālim un no termināļa līdz Jums jeb last mile delivery

Ķīna ir viena no lielākajām ražotājvalstīm pasaulē, un bieži vien preces, kas nonāk Eiropas veikalu plauktos ir - ja ne ražotas Ķīnā, tad ražotas Eiropā, bet ar Ķīnā ražotu izejvielu palīdzību. Tas nozīmē, ka starptautiskie kravu pārvadājumi no Ķīnas uz Eiropu ir svarīgs posms daudziem uzņēmējiem.

Taču beidzamajos gados Covid-19 ietekmē, kravu pārvadājumi no Ķīnas uz Eiropu ir kļuvuši sarežģītāki un uzņēmējam jāmeklē dažādi veidi, kā pēc iespējas ātrāk piegādāt preces veikalu plauktos.

Ja uzņēmējs pats nevēlas atvēlēt tik daudz laika pārvadājuma plānošanai, vai arī negrib pārmaksāt par tālo kravas transportēšanu, tad ir nepieciešams piesaistīt profesionāļus, kuru ikdienas darbs ir sekot līdzi visām izmaiņām attiecībā uz piegādes izmaksu vai termiņiem. Papildus tam nāk arī muitas procedūras, ko vēlams veikt zinošu speciālistu pavadībā, lai dokumentācijā nepieļautu nekāda veida kļūdas. Un neaizmirsīsim arī konteineru krīzi (konteineru deficīts, pārslogotas ostas, dārgas kravu piegādes), kas ir apgrūtinājums visiem, kas veic preču importu no Ķīnas.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina optimālākos risinājumus kravu pārvadājumiem no Ķīnas uz Eiropu, lai prece nonāktu Jūsu noliktavā ātrākajā laikā, par izdevīgāko cenu. Nav noslēpums, ka tie ir dzelzceļa kravu pārvadājumi, un, izmantojot last mile delivery piegādes veidu, Jums nebūs jāsatraucas par savas kravas atrašanās vietu. Tas nozīmē, ka mēs veiksim kravu piegādi no jebkura termināla vai distribūcijas centra līdz Jūsu uzņēmumam. Šāda veida pārvadājums ir piemērots uzņēmumiem, kas regulāri importē no Ķīnas dažādas preces – sākot no elektronikas un beidzot ar pārtikas produktiem.

Starptautiskie kravu pārvadājumi no Ķīnas uz Eiropu tiek sadalīti 2 daļās: no Ķīnas līdz Eiropas terminālim (ar kravas vilcienu) un no Eiropas termināļa līdz Jūsu uzņēmuma noliktavai (door to door) (ar jebkuru transporta veidu).

Atkarībā no tā, kurā Ķīnas reģionā tiek ražota jūsu prece un kāda ir kravas izkraušanas adrese, var organizēt turpmāko pārvadājumu. Dzelzceļa kravu pārvadājumi no Ķīnas uz Eiropu iespējami uz šādiem termināliem: Polijas (Malaswice jeb Mala un Katovice), Vācijas (Minhene, Duisburga, Hamburga), Francijas (Brest) un Beļģijas (Liege).

Līdz ko jūsu krava nonāks Eiropā, mēs varam nodrošināt gan muitas noliktavu pakalpojumus, gan arī atsevišķi muitas brokeru pakalpojumus. Un, kad krava būs atmuitota, nodrošināsim kravas piegādi līdz jebkurai vietai Eiropā –Spānijai, Norvēģijai, Vācijai, Polijai, Bulgārijai vai jebkurai citai valstij.

Šis pakalpojums ir iecienīts mūsu klientu vidū, jo viņi apzinās to, cik daudz tiek ietaupīts gan viņu laiks, gan finansiālie līdzekļi. Sadarbojoties ar SIA Vervo, Jums būs savs menedžeris, pie kura varēsiet vērsties ar jautājumiem par jebkuru loģistikas procesu. Pie mums viss sākas ar bezmaksas konsultāciju – aprakstiet savu kravu un piegādes maršrutu, un kopā mēs atradīsim piemērotāko un izdevīgāko kravas pārvadājuma veidu tieši Jums!

Sazināties ar mums vari dažādos veidos – zvani pa tālr. nr. +371 6767 4570, raksti mums e-pastu uz info@vervo.lv vai aizpildi pieteikuma formu mājaslapā: ej.uz/uzzinicenu 

Uz tikšanos Jūsu nākamajā kravas pārvadājumā!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv