Vervo jaunumi

Koka paneļu mājas piegāde

Koka paneļu mājas piegāde

Mūsdienu steidzīgajā pasaulē, apvienojumā ar Eiropas Savienības uzņemto zaļo kursu CO2 izmešu samazināšanai, aizvien aktuālākas ir divas lietas: ātrums un cena. Šie abi kritēriji ir svarīgi arī būvniecībā, jo būvēt “zaļi” daudziem asociējas ar “dārgi” un “ilgi” - bet koka paneļu māja ir viens no risinājumiem, kā ātri un izdevīgi uzbūvēt dārza māju, dzīvojamo māju, kempingu vai komerctelpas.

Koka paneļu mājas ražošana sākas ar mājas projekta izstrādi un var aizņemt līdz pat mēnesim vai ilgāk, kas sastāda būvniecības termiņa lielāko daļu laika. Pateicoties ražošanas tehnoloģiju automatizācijai, paneļu māju detaļas ir iespējas saražot 2 nedēļu laikā – taču šeit jāņem vērā pasūtītās paneļu mājas platība un citi faktori, kas var ietekmēt ražošanas laiku.

Jau mājas projektēšanas laikā ir svarīgi apzināties, kā paneļu māja tiks nogādāta būvniecības vietā par visizdevīgākajiem transportēšanas nosacījumiem, attiecīgi paneļu izmēri var tikt pieskaņoti piekabes izmēriem, lai tie nepārsniegtu standarta izmērus, jo lielgabarīta kravu pārvadājumi var būt līdz pat 2 reizēm dārgāki, nekā standarta tenta puspiekabes, mega treileri vai platformas.

Šajā brīdī pieslēdzamies mēs – transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo, kas sniegs bezmaksas konsultācijas par optimālākajiem transportēšanas veidiem, lai saražotos mājas paneļus, jumta daļu, sienas un citas detaļas tiktu rūpīgi iekrautas atbilstošā transportlīdzekļa piekabē, un piegādātas uz norādīto būvniecības laukumu, neskatoties uz to – vai piegāde ir Latvijas robežās, uz Skandināvijas valstīm vai pa Eiropu.

Veicot koka paneļu mājas pārvadājumu, transportlīdzekļa piekabes izvēli ietekmē kravas izmēri – garums, platums un augstums. Ja paneļu mājas kravas augstums nepārsniedz 2,7 metrus augstumā un 2,45 metrus platumā, tad vietējie vai starptautiskie kravu pārvadājumi var tikt veikti izmantojot tenta puspiekabi vai MEGA treileri (līdz 3m augstumā). Paneļiem, kas pārsniedz 3m augstumā un 2,45m platumā, tiek izmantota atvērta tipa platformas puspiekabe un šādi pārvadājumi tiek dēvēti par “lielgabarīta kravu pārvadājumiem”. Uzzini, kas jāievēro, veicot lielgabarīta kravu pārvadājumus: lasi šeit

Lai paneļu mājas piegāde noritētu raiti, būvniecības laukumā nepieciešams sagatavot platību, kur mājas elementi tiks izkrauti. Gadījumā, ja būvlaukumā nav iespējams izkraut visas detaļas, iespējams veikt montāžu arī tieši no kravas transportlīdzekļa, taču šādā situācijā būs papildu izmaksas par transportlīdzekļa izmantošanu. Šādā situācijā ir vērts sadraudzēties ar kaimiņiem un palūgt palīdzību neilgai kravas uzglabāšanai. Jāatceras arī par vietas atvēlēšanu iekraušanas tehnikai, piemēram, celtnim. Paneļu mājas saņēmējs ir atbildīgs par to, ka kravas transportlīdzeklis bez problēmām varēs piekļūt būvlaukumam – īpaši, ja tas ir lielgabarīta kravas pārvadājums.

Tas, cik kravas transporta vienības būs nepieciešamas jūsu pārvadājumā, ir atkarīgs gan no paneļu mājas lieluma, gan no elementu platuma, augstuma, garuma. Paneļu mājas piegādes izmaksas ir atkarīgas no veicamā attāluma, maršruta, izmantotā kravas transportlīdzekļa veida, vienībām, kā arī papildu pakalpojumiem – kravas izsekošanas, kravas apdrošināšanas vai arī muitas brokeru pakalpojumiem, ja tādi nepieciešami.

Paneļu mājas ir labs risinājums Ziemeļeiropas klimatam, jo tām ir ļoti labas siltumizolācijas īpašības. Latvijā ražotas paneļu mājas biežāk tiek eksportētas uz Skandināvijas valstīm- Zviedriju un Norvēģiju, kā arī uz Islandi un Beļģiju.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo nodrošina visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus, tajā skaitā arī regulāri transportējam paneļu mājas. Ja jums rodas vajadzība veikt paneļu mājas piegādi – sazinies ar mums! Raksti mums e-pastu: info@vervo.lv, zvani +371 67674570 vai aizpildi pieteikuma formu šeit.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv