Mūsu darbi

Ekskluzīvu automašīnu pārvadājumi uz izstādi

Ekskluzīvu automašīnu pārvadājumi uz izstādēm

Online izstādes un konferences pamazām atgriežas pie klātienes formāta, tajā skaitā arī izstādes, kas tiek organizētas lielākajās Eiropas pilsētās. Katrs no mums var atrast vismaz vienu sev interesējošu izstādi, atbilstoši nozarei – vai tā būtu autoindustrijas izstāde, metālapstrādes vai būvniecības izstāde. (TOP 10 izstādes meklē šeit).

Viena no izstādēm norisinājās Nīderlandē – Intertraffic Amsterdam 2022, kur IT un tehnoloģiju jomas eksperti prezentēja jaunākās tendences infrastruktūras, satiksmes vadības, viedās mobilitātes, ceļu satiksmes drošības un autostāvvietu jomā.

Turp devās arī mūsu biroja kaimiņi JARVA, prezentējot unikālu Latvijā radītu sistēmu “Eunomia Traffic”, kas veic vairāku objektu ātruma fiksēšanu kustībā, nodrošina 360 grādu video apstrādi un automātisko spēkratu numura zīmju atpazīšanu tiešsaistē. Šāda sistēma palīdz efektīvi konstatēt dažāda veida satiksmes pārkāpumus, kā piemēram, ātruma pārkāpumus, apdrošināšanas neesamību, drošības jostas nelietošanu un citus.

Lai nodrošinātu skaistu un efektīvu tehnoloģijas prezentāciju, ierīce tika uzstādīta automašīnā Maserati Levante, un lai nogādātu auto no Latvijas uz Nīderlandi, bija nepieciešams izmantot mūsu pakalpojumu: “Vieglo automašīnu transportēšana”. Pārvadājums ilga 3 dienas un pēc izstādes tā tika nogādāta atpakaļ Rīgā.

Pārvadājumā tika izmantota atvērtā tipa piekabe jeb autovedējs, jo Maserati izmēru dēļ tenta piekabe radīja riskus to sabojāt. Automašīna pirms pārvadājuma tika apklāta ar audumu un kārtīgi nostiprināta.

Ar SIA Vervo visi loģistikas procesi tiek organizēti ar vislielāko rūpību, lai piegādātā krava būtu tieši tādā stāvoklī, kādā tā bija pēc iekraušanas. Tomēr ir negadījumi, kurus nevaram pilnībā novērst – dabas postījumi, satiksmes negadījumi, ugunsgrēks un citas nelaimes. Tas, ko jūs varat darīt, lai pasargātu sevi no papildus izdevumiem un savu kravu no bojājumiem, ir izvēlēties papildus kravas apdrošināšanu. Ņemot vērā kopējo iekārtas un automašīnas vērtību, klients izvēlējās apdrošināt kravu.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo palīdzēs atrast vispiemērotāko transportēšanas risinājumu tieši jūsu kravas specifikai. Ar mums jūsu kravas pārvadājumi būs droši, ērti un izdevīgi. Sazinieties ar mums pa e-pastu: info@vervo.lv, zvaniet uz +37167674570 vai piesakiet kravu mājaslapā: ej.uz/uzzinicenu

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv