Mūsu darbi

Traktortehnikas kravu pārvadājumi

Traktortehnikas kravu pārvadājumi

SIA Vervo ir transporta un loģistikas uzņēmums, kas jau kopš 2008. gada nodrošina augstas kvalitātes kravu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Pagājušajā nedēļā veicām traktortehnikas kravu pārvadājumu virzienā no Zviedrijas uz Latviju. Klientam bija nepieciešams nogādāt nelielu traktortehnikas vienību, kas nozīmēja to, ka izdevīgākais risinājums bija saliktas kravas pārvadājums, kombinējot to ar cita klienta kravu, kas bija žogs.

No sarežģītības viedokļa šādi traktortehnikas kravu pārvadājumi var radīt nevajadzīgas izmaksas, ja viss nav laicīgi saskaņots, kā piemēram, kravas iekraušanas laiks un izkraušanas laiks, jo ne visur ir pieejamas atbilstoša augstuma rampas, kā piemēram, kad mēs veicām industriālās tehnikas pārvadājumu, tāpēc šādos gadījumos ir nepieciešams ceļamkrāns kravas iecelšanai un izcelšanai.

Nepieredzējušiem loģistikas speciālistiem traktortehnikas kravu pārvadājumi var radīt zināmus sarežģījumus, kā piemēram, transportlīdzeklis var ierasties novēloti, kas nozīmē papildu izmaksas par ceļamkrāna dīkstāvi vai arī tieši pretēji – ierasties par ātru. Otra izplatītākā problēma ir precīzu traktortehnikas izmēru zināšana, lai izvēlētos atbilstošu transporta veidu.

Traktortehnikas kravas iekraušanai bieži vien izmanto ceļamkrānu jeb celtni un iekraušanu veic no augšas. Ņemot vērā, ka traktortehnika ir kustīgs transportlīdzeklis, iekraušanai var izmantot arī rampu, pa kuru var uzvest transportu uz kravas piekabes, bet jāatceras, ka par šo darbību veikšanu atbildīgs ir nosūtītājs vai saņēmējs.

Kravas nostiprināšana notiek ar standarta kravas siksnām un ķēdēm, nodrošinot, ka traktortehnikas kravu pārvadājumi visa ceļa garumā ir droši. SIA Vervo piedāvā arī kravu apdrošināšanas pakalpojumus, jo kravas vērtība nereti pārsniedz 100 vai pat 200 tūkstošus eiro.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo piedāvā visa veida kravu pārvadājumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm. Būtiskākā priekšrocība ir mūsu darbinieku pieredze un zināšanas, kas jebkuru kravu pārvadājumu spēs kontrolēt, lai tas tiktu veikts ātri, ērti un droši.

Ja Jums ir nepieciešama kravu piegāde, sazinieties ar mums un iegūsties bezmaksas konsultāciju par Jūsu kravas piegādes risinājumiem. Sūtiet mums ziņu uz e-pastu: info@vervo.lv, zvaniet pa tālr.nr.: +371 67674570 vai aizpildiet pieteikuma formu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv