Mūsu darbi

Industriālās tehnikas kravu pārvadājums

Industriālās tehnikas kravu pārvadājums

Mūsu kolēģi SIA Vervo Igaunijas filiālē ir veikuši industriālās tehnikas pārvadājumu klientam, kas ir viens no lielākajiem iekrāvēju pārdevējiem Igaunijā. Krava tika iekrauta Polijas reģionā un tiks nogādāta šodien Igaunijā, Tartu!

Veicot šāda veida kravu pārvadājumu, ir jāievēro visi drošības noteikumi un jābūt ļoti rūpīgiem, lai industriālā tehnika nebojātu kravas mašīnas piekabi vai, sliktākajā gadījumā, nesavainotu kādu.

1.Viens no drošības pamatnosacījumiem ir industriālās tehnikas rokas bremzes aktivizēšana. Šis noteikums ir jāievēro, lai kravas transportlīdzeklī esot, tas nekustētos un neveicinātu bīstamas situācijas.

2.Līdzīgi kā pirmais nosacījums, arī otrs noteikums ir saistīts ar to, lai nofiksētu tehniku drošības dēļ. No priekšas un aizmugures tehniku nepieciešams nostiprināt ar siksnām, kas paredzētas kravai jeb, tautas valodā runājot – štropēm.

3.Tā kā šajā gadījumā tika pārvadāta dakšu iekrāvēju tehnika, ļoti svarīgs jautājums ir – ko iesākt ar dakšām? Ir vairāki varianti, ko darīt, lai veiktu drošu kravu pārvadājumu:

a. Pirmais variants ir visekonomiskākais variants, kurā uz dakšām tiek uzliktas paletes. Tādā veidā tiek lietderīgi izmantota vieta.

b. Otrais variants ir zelta vidusceļš – nav ko likt uz dakšām – tad var ņemt nost dakšas un tehnika neaizņem tik daudz vietas kravas transportlīdzeklī.

c. Trešais variants paredz pilnībā aizņemtu vietu kravas mašīnā. Dakšas netiek noņemtas, tās tiek kārtīgi nostiprinātas, lai neizraisītu bojājumus, kustoties.
Industriālās tehnikas pārvadājums visbiežāk tiek veikts izmantojot sauszemes transportlīdzekli ar tenta vai platformas puspiekabi.

Nereti gadās arī lielgabarīta vai smagsvara industriālā tehnika, kurai tad attiecīgi tiek papildus izņemtas nepieciešamās atļaujas kravu pārvadājumu veikšanai.

Vērts arī izcelt bildē redzamo interesanto un paštaisīto rampu no veciem blokiem- kā no vienkāršām un vairs nevajadzīgām lietām var izveidot kaut ko tik noderīgu.

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo piedāvā visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus. Uzraksti mums ziņu uz e-pastu info@vervo.lv un stundas laikā ar Jums sazināsies kāds no mūsu menedžeriem.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv