Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi pa ūdeni - kā nepārmaksāt?

Kravu pārvadājumi pa ūdeni - kā nepārmaksāt?

Pastāv dažādi kravu pārvadāšanas veidi, tomēr gadījumos, kad nepieciešams transportēt lielus kravas apjomus, vai arī, pavisam vienkārši - pārvadājums ir jāveic uz vai no cita kontinenta vai vietas, kur nevar piekļūt ar sauszemes autotransportu vai pa dzelzceļu - kravu pārvadājumi pa ūdeni ir vispiemērotākais risinājums. 

Vai pakalpojuma kvalitāte ir mazsvarīga?

Ir dzirdēts, ka uzņēmēji, vēloties ietaupīt naudu, izvēlas sadarboties ar loģistikas uzņēmumiem no Ķīnas, kas sola finansiāli izdevīgu un ērtu sadarbību. Tomēr tajā var slēpties kāds “zemūdens akmens”. Pastāv risks, ka šie loģistikas uzņēmumi Jūsu kravu nogādās līdz ostai, pēc tam nododot to nezināmai transporta kompānijai, kas, visticamāk, piestādīs virkni rēķinu par dažādiem papildus pakalpojujmiem. Sekojoši, sākotnēji pievilcīgais piedāvājums kļūst pilnīgi neizdevīgs, un priekšstats, ka kravu pārvadājumi pa ūdeni ir krietni izdevīgāki, sadarbojoties ar uzņēmumiem no Ķīnas, izrādās aplama. Ne par velti ir teiciens, ka “skopais maksā divreiz”. 

Papildus tam, veicot kravu pārvadājumus pa ūdeni, jāpievērš uzmanība Incoterms kodam - tie ir starptautiskie tirdzniecības noteikumi, kas nosaka riskus un atbildību. Uzzini par kodiem un to skaidrojumiem šeit

Drošs variants kravu pārvadājumiem pa ūdeni būs, sadarbojoties ar zināmu un uzticamu loģistikas uzņēmumu. 

Uztici savu kravu loģistikas uzņēmumam ar 16 gadu pieredzi -  SIA Vervo

SIA Vervo nodrošina pilna spektra loģistikas pakalpojumus, parūpējoties par to, lai klienta krava nokļūst galapunktā droši, ērti un izdevīgi. Viena no mūsu priekšrocībām ir aprēķināta gala cena kravu pārvadājumiem pa jūru, kas netiek mainīta. Šādi Jūs varat rēķināties ar konkrētām izmaksām un būt drošs, ka piegādes procesā nebūs pārsteigumi ar papildus rēķiniem. 

Kravu pārvadājumi pa ūdeni ir mūsu ikdiena. Mūsu piedāvātajos pakalpojumos ietilpst ne tikai piegādes, bet arī:

  • muitas noliktavas pakalpojumi,
  • konteineru iekraušana un izkraušana,
  • konteineru pārvadājuma pilna cikla organizācija,
  • jūras/ okeāna visu veidu kravu ekspedīcijas pakalpojumi,
  • starptautiskie piegādes nosacījumi saskaņā ar Incoterms,
  • kravas savākšana un konsidolācija,
  • kravas pārkraušanas organizācijas ostās,
  • muitas brokeru pakalpojumi. 

Būtiskākās priekšrocības kravu pārvadājumiem pa ūdeni ir:

Cena: Jā, kravu pārvadājumi pa ūdeni ir viens no visekonomiskākajiem kravu transportēšanas veidiem, ja veicat piegādi no Ķīnas, ASV vai citas tālas vietas. 
Izmērs: Ar ūdens transportu iespējams pārvadāt lielas kravas un apjomus, un, likumsakarīgi - jo lielāks kravas apjoms, jo izdevīgāki nosacījumi būs. 
Attālums: Kravu pārvadājumi pa ūdeni ir izdevīgi brīžos, kad kravu nepieciešams piegādāt lielos attālumos.

SIA Vervo nodrošina visa veida jūras kravu pārvadājumus. Sazinies ar mums un mēs Jums piedāvāsim visizdevīgāko risinājumu!

info@vervo.lv | +371 6767 4570 | www.vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv