Vervo jaunumi

SIA Vervo piepilda sapni - Cadillac DeVille transportēšana

SIA Vervo piepilda sapni - Cadillac DeVille transportēšana

Viens no viselegantākajiem pārvadājumiem, kuru esam veikuši, ir no Nīderlandes uz Latviju - Cadillac DeVille 1963 piegāde. Saņemot klienta pieprasījumu veikt šo pārvadājumu, mums uzreiz kļuva skaidrs, ka šis būs ne tikai aizraujošs, bet arī lielas rūpes un uzmanību prasošs darbs. 

Cadillac DeVille ir kā sapnis par  Ameriku, kurā luksus, jauda, stils un elegance saplūst vienā automobīlī. Bet ne tikai šīs minētās lietas to padara par leģendāru auto. Kad mēs domājam par Elvisu Presliju, mēs nekavējoties iedomājamies viņa satriecošo balsi un, protams, viņa mūzikas ietekmi uz pasaules kultūru. Arī automobiļi bija daļa no viņa ikoniskā tēla. Tieši rozā krāsas Cadillac DeVille kļuva par vienu no Elvisa Preslija ikoniskajiem auto, saglabājot savstarpējās asociācijas vēl jo šodien. Tas gan bija 1955. gada modelis. 

Par šo pārvadājumu atbildīgs bija mūsu loģistikas menedžeris Ilmārs Liniņš, kurš Cadillac DeVille piegādi no Nīderlandes uz Latviju organizēja, izmantojot sauszemes kravas transportu, un piegāde aizņēma 4 dienas.

Kravu pārvadājumi uz / no Nīderlandes

Starp Latviju un Nīderlandi ir plaši attīstīti regulāri kravu pārvadājumi gan ar auto, gan  jūras un avio transportu. Tomēr, starp Nīderlandi un Latviju SIA Vervo pamatā izmanto autotransportu. Starp lielākajām Latvijas un Nīderlandes pilsētām regulāri pārvietojas 8-10 dažāda veida kravas automašīnas, kas nodrošina to, ka klients savu kravu saņems pēc iespējas ātrāk. 

Loģistikas menedžeris Ilmārs Liniņš

Ilmārs loģistikas nozarē darbojas jau vairākus gadus, un atzīst, ka viņam šī nozare šķiet īpaši saistoša, jo katra darba diena ir pilnīgi citādāka! Ilmāram patīk organizēt kravas pa Eiropu, bet maršruts, kuru pēdējā laikā apgūst ir tieši tālā Āzija. Brīvajā laikā, ārpus darba, Ilmārs turpina pilnveidoties loģistikas novirzienā, kā arī daudz laika pavada sporta zālē. 

Sakritība vai nē, bet, vaicājot Ilmāram to, kāds ir viņa sapņu auto, Ilmārs atbildēja, ka Cadillac noteikti varētu būt viens no tiem. 
Profesionālie un pieredzes bagātie SIA Vervo loģistikas speciālisti atradīs vispiemērotājo transporta risinājumu Jūsu automašīnas transportēšanai. Mēs esam šeit, lai, nodrošinātu drošu un efektīvu transportēšanu gan uzņēmējiem, gan privātpersonām.

Ja nepieciešami kravu pārvadājumi, sazinies ar Ilmāru: order@vervo.lv +371 24114280

 

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv