Vervo jaunumi

Ēnu diena 2024

Ēnu diena 2024

Šī gada 4. aprīlī mēs, transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo, pie sevis ciemos uzņēmām skolēnus un studentus no 8 dažādām Latvijas skolām. Ēnu diena mums ir kļuvusi par ikgadējo tradīciju, jo tajā piedalāmies katru gadu, apzinoties, ka loģistika ir ļoti svarīga nozare, kas plaši ietekmē arī citas industrijas un tās devums ir neatsverams. 

Ēnu dienā 2024 skolēni un studenti bija ieradušies no tuvākām un tālākām skolām, proti, 4 skolēni bija ieradušies no Rīgas, savukārt, pārējie 4 bija mērojoši krietnu ceļa gabalu, apciemojot mūs no Rēzeknes un Daugavpils. Mums ir patiess prieks, ka attālums nav šķērslis, lai iepazītos ar mums, mūsu nozares specifiku un iespējām, kas šajā nozarē pastāv. 

Ēnu dienas 2024 pirmajā daļā, skolēnus sagaidīja prezentācija, kuras laikā mēs iepazīstinājām ar mūsu uzņēmumu un tā darbības formām. Pēc tam skolēni piedalījās QUIZ spēlē un pārbaudīja savas zināšanas un erudīcijas spējas, atbildot uz jautājumiem par SIA Vervo un loģistikas nozari kopumā. Noslēgumā, katram skolēnam tika piešķirts mentors - SIA Vervo pārstāvis, kurš atbildēja uz skolēnam interesējošiem jautājumiem, kā arī tika dota iespēja darboties ar atsevišķiem darba līdzekļiem un programmām. Skolēni atzina, ka ēnu diena bijusi noderīga un loģistikas speciālista profesija ir kļuvusi vēl pievilcīgāka viņu acīs. 

Loģistikas uzņēmums SIA Vervo jau kopš 2008. gada nodrošina augstas kvalitātes pakalpojumus vairāk nekā 8000 uzņēmumiem un individuālajiem kravu sūtītājiem, piedāvājot kravu pārvadājuma pakalpojumus uz un no vairāk kā 120 pasaules valstīm. Mums ir pieredze un pārliecība, ar kuru esam gatavi dalīties un iedvesmot skolēnus, vaicinot sapratni par savas nākotnes profesijas izvēli. 

Jaunieši par izvēli Ēnu dienu pavadīt tieši pie mums bija ļoti gandarīti un patiesi priecīgi, jo esot pat pārspētas sākotnējās ekspektācijas - bijis vēl aizraujošāk nekā cerēts!

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv