Vervo jaunumi

Koka kublu un pirts pārvadājumi

Koka kublu un pirts pārvadājumi

Koka kubli un pārvietojamās koka pirtis joprojām ir pieprasīts produkts, kuru  priekšrocība ir, ka tās ir ērti pārvadāt. Latvijā ražotie koka kubli un pirtis, pateicoties to kvalitātei, ir pieprasīti ārzemēs, piemēram, Vācijā, Dānijā, Nīderlandē. Par koka kublu un pirts pārvadājumiem parūpēsimies mēs, SIA Vervo. 

Gan kublu, gan pārvietojamo pirti ir iespējams piegādāt uz un no jebkuras valsts, līdz pat Jūsu durvīm! Šāda veida kravas pārvadājumiem pārsvarā izmanto sauszemes autotransportu, kas nodrošina to, lai piegāde būtu finansiāli izdevīga, un tiktu piegādāta optimālā laika posmā. 

Tomēr, jāņem vērā ir tas, ka pirms kravas transportēšanas, svarīgi ir pārliecināties par kravas transportlīdzekļa ērtu piekļūšanu. Piemēram, pārvietojamās pirts iekraušanai var izmantot dažāda veida iekrāvējtehniku – tas var būt ceļamkrāns vai arī autoiekrāvējs. Savukārt, gadījumos, kad kravas iekraušanai izmanto ceļamkrānu, ir jānodrošina vieta gan kravas transportlīdzeklim, gan arī ceļamkrānam – lai nodrošinātu ātru un ērtu kravas iekraušanu. 

Koka kublu un pirts piegādes laiks

Piegādes laiks ir atkarīgs no valsts, uz kuru ir jāveic pārvadājums. Pa Baltijas valstīm pārvadājumi ilgst 1-2 darba dienas. Savukārt, kravu piegādes ar atutotransportu uz Skandināvijas valstīm, piemēram, Dāniju, mēs veicam 2-3 darba dienu laikā. Bet kravu piegāde uz Lielbritāniju ilgst aptuveni 4 - 5  dienas. Lai garantētu to, ka krava tiek piegādāta plānotajā termiņā, ir svarīgi pārvadājumu organizēt savlaicīgi. Sazinies ar mums, mēs visu noorganizēsim!

Ietaupi savu laiku, uzticot loģistikas jautājumus mums!

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo veic visa veida vietējos un starptautiskos kravu pārvadājumus, kā arī nodrošinām visus ar loģistiku saistītos pakalpojumus. Baudi pavasari, kamēr mēs parūpēsimies par visizdevīgāko un ātrāko kubla vai pirts piegādi!

Sazinies: info@vervo.lv | +371 6767 4570 | www.vervo.lv

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv