Vervo jaunumi

Vervo Group dodas off-road piedzīvojumā

Vervo Group dodas off-road piedzīvojumā

Pagājušajā mēnesī norisinājās “4x4 Centrs” organizētas off-road sacensības “Nakts Labirints 2024”. Vervo Auto veica džipu piegādi uz šo pasākumu, kurā piedalījās arī Vervo pārstāvji: Jānis Zariņš - Vervo Auto līdzīpašnieks un Vervo loģistikas menedžeris,  Aleksandrs Poļivoda - Vervo Auto transporta menedžeris, Viktors Ciganovs - Vervo Auto šoferis. Pēc sacensībām Aleksandrs ir dalījies ar gūtajiem iespaidiem un pastāstīja mums, kā viņiem šajā piedzīvojumā veicās! 

Kāpēc auto transportēja ar Vervo Auto, nevis paši braucāt uz piedzīvojumu? 

Šāda veida off-road automašīnām ir veikti tehniskie uzlabojumi, kā piemēram, papildus drošības rāmis, ar kuru nevar iziet tehnisko apskati, attiecīgi to ir aizliegts izmantot uz koplietošanas ceļiem. Ērtākais un izdevīgākais veids ir transportēt automašīnas ar platformas piekabi. Pirms piedzīvojuma notika rūpīga gatavošanās - vajadzēja visu sakārtot tā, ka Vervo Auto šoferis, Viktors, atrodas Latvijā, tajā pat laikā klientu pārvadājumi turpina notikt.  

Kā noritēja sacensības? 

Sacensības ilga 9 stundas, no kopējās pulcēšanās plkst. 14.00 līdz 23.00. Sākumā bija jāmēro 20 km garš pārbrauciens līdz pirmajam uzdevumam. Pēc tam jau sākās orientēšanās, kuras laikā bija jāpilda dažādi uzdevumi - meklējot objektus, fotografējot tos, taču paralēli cīnoties ar bezceļa apstākļiem. Kopā sacensību laikā, tika nobraukti vairāk nekā 60 km - daudz! 

Tāpat sacensībās svarīga bija komandas sajūta. Kamēr šoferis cīnās ar bezceļu, pārējiem pa logu jāmeklē objekts. Bez sadarbības un kopējās iesaistes nav iespējams šādā piedzīvojumā peidalīties. 

Dalībnieku skaits bija liels. Grūti pateikt precīzu skaitli, bet, aptuveni, 30-40 ekipāžas noteikti bija. Sacensību gars sita augstu vilni!

Kādas sajūtas pēc piedzīvojuma?

Šī nebija mūsu pirmā reize, kad piedalījāmies šāda veida sacensībās. Domāju, ka tas pats par sevi jau liecina par to, ka šāds piecīvojums ir tā vērts! Off - road piedzīvojumi ir forši - ir jāizaicina sevi un jāļaujas nezināmajam, kas, šajā gadījumā, piemēram, ir tumsa, neizmērāmi dziļās dubļu peļķes. Noteikti piedalīsimies atkārtoti šādās sacensībās.

Saki godīgi, vai bija kāds moments, kad šķita, ka atlikusī nakts būs jāpavada kādā dubļu peļķē, meža ielokā sarežģītās trases dēļ?

Bija tāda situācija, jā. Pati orientēšanās notika ar speciālas lietotnes starpniecību, kurā var orientēties pa meža ceļiem. Uz viena no šiem meža ceļiem sanāca iestrēgt un gaidīt 5 stundas, jo mašīnai radās tehniskas problēmas. 

Zonas meža vidū nav, un iespējams bija tikai sazvanīties. Beigās jau viss bija veiksmīgi, draugs ieradās palīgā, ar trosi aizvilka mašīnu līdz fūrei. 

Vervo komanda - vienoti gan piedzīvojumā, gan darba vietā

Šāds piedzīvojums pavisam noteikti stiprina attiecības starp kolēģiem, tāpat attīsta jau esošās organizācijas prasmes, ātru reakciju un loģisku domāšanu. Ja arī Jums kādreiz ir nepieciešamība nogādāt savus 4x4 džipus vai jebkuru citu automašīnu, sazinieties ar mums: info@vervo.lv vai zvaniet uz +371 67674570 

SIA Vervo veiks ērtu un izdevīgu automašīnu piegādi!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv