Vervo jaunumi

Pieprasītākās automarkas 2023.gadā

Pieprasītākās automarkas 2023.gadā

Ir apkopota statistika par populārākajām lietoto automašīnu markām 2023.gadā, kas sniedz ieskatu autoindustrijas tendencēs. Šī informācija ir svarīga gan autovadītājiem, kuri plāno pirkt automašīnu, gan arī nozares ekspertiem, kuri vēlas sekot līdzi automašīnu tirgus attīstībai. 

2023. gadā par populārāko automarku ir atzīts “BMW”, atsevišķi izceļot “BMW” 3. un 5. sērijas modeļus. “BMW” ir izcils piemērs kvalitatīvai un prestižai automašīnu ražošanai, tādējādi tas ir saglabājis savu vadību tirgū un guvis atzinību klientu vidū. 

Savukārt, otrajā vietā ir "Volvo XC60". Tas liecina par šī modeļa pieaugošo pievilcību un patērētāju uzticēšanos zviedru automašīnu zīmolam "Volvo". "Volvo XC60" ir izcila izvēle tiem, kuri meklē kvalitatīvu un drošu automašīnu. Šāds novērtējums apliecina "Volvo" pastāvīgi augošo popularitāti un pieprasījumu tirgū, kas ir iegūts, piedāvājot inovatīvus risinājumus un augstu kvalitāti.

Šajā gadā "Audi A4" un "Audi A6" ir ieguvuši trešo vietu. Šie divi modeļi ir izcilas izvēles tiem, kas meklē eleganci un augstu tehnoloģiju vienā iepakojumā. "Audi" zīmols jau ilgus gadus ir bijis pazīstams ar savu inovatīvo pieeju un augsto kvalitāti, un tas noteikti ir veicinājis šo modeļu popularitāti. "Audi A4" un "Audi A6" pārstāv kombināciju no augstas veiktspējas, ekskluzīvām funkcijām un eleganta dizaina, kas piesaista daudzu automašīnu mīļotāju uzmanību

Pērnā gada populārāko lietoto vieglā komerctransporta modeļu saraksts liecina par spēcīgu konkurenci un daudzveidību šajā automobiļu segmentā. Līderpozīcijas ieņem "Volkswagen Transporter". Seko "Opel Vivaro", "Renault Traffic", "Renault Master" un "Mercedes Benz Sprinter". 

Auto nozare ir dinamiska un mainīga, katrs uzņēmums strādā, lai uzturētu vai uzlabotu savu pozīciju tirgū, piedāvājot jaunus un inovatīvus risinājumus, kas atbilst klientu vajadzībām un prasībām. Ar katru nākamo gadu automobiļu tirgus turpinās attīstīties, un mēs turpināsim sekot līdzi šīm izmaiņām, lai sniegtu aktuālu informāciju un atbalstu mūsu klientiem un lasītājiem.

Ja arī Jums ir vēlme iegādāties savā īpašumā jaunu auto un ir nepieciešama tā transportēšana, sazinieties ar SIA VERVO speciālistiem, un mēs parūpēsimies par auto transportēšanu no jebkuras Jums vēlamās vietas, droši un ātri!

info@vervo.lv
+371 6767 4570

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv