Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi no un uz Balkānu valstīm

Kravu pārvadājumi no un uz Balkānu valstīm

Balkāni ir reģions, kas atrodas Dienvidaustrumeiropā, glabājot sevī bagātīgu kultūras mantojumu. Šis reģions aptver vairākas valstis -  Albāniju, Bosniju un Hercegovinu, Bulgāriju, Horvātiju, Kosovu, Melnkalni, Ziemeļmaķedoniju, Rumāniju, Serbiju un Slovēniju. Un mēs, transporta un loģistikas uzņēmums, SIA Vervo, ņemot vērā Jūsu kravas specifiku un vēlmes, veiksim Jūsu kravas pārvadājumu no vai uz šīm  Balkānu valstīm. 

Visbiežāk transportētās preces no un uz Balkānu valstīm

Balkānu valstis, piemēram, Horvātija, Slovēnija un Serbija, ir dažādu rūpniecības nozaru un lauksaimniecības produkcijas ražotājas. Kopumā eksporta sastāvs no šīm valstīm ietvert pārtikas produktus, tekstilmateriālus, metālapstrādes produktus, kā arī dažādas elektronikas preces. Piemēram, 2023. gadā lielāko daļu no Latvijā importētajām precēm no Rumānijas un Slovēnijas sastādīja ķīmiskās rūpniecības produkcija, Rumānijai sastādot 30,2% no eksporta, bet Serbijai pārsniedzot pat 62% no kopējā eksporta. 

Savukārt, pagājušajā gadā, uz Horvātiju no Latvijas, vislielāko daļu no eksporta sastādīja tieši mašīnas, mehānismi un elektriskās iekārtas, kamēr pusi no eksportētajām precēm uz Albāniju sastādīja gaļas, zivju un vēžveidīgo, mīkstmiešu vai citu ūdens bezmugurkaulnieku vai kukaiņu izstrādājumi. 

Kravas transportēšanas iespējas no vai uz Balkānu valstīm

Balkānu valstīs atrodas SIA Vervo sadarbības partneru kravu termināli, kuros tiek organizētas kravu piegādes. Starp Latviju un Balkānu valstīm ir plaši attīstīti regulāri kravu pārvadājumi ar auto un avio transportu, ik nedēļu uz katru no šīm valstīm ceļā dodas 3-5 dažāda veida kravas auto visa veida kravām.

Ja dod priekšroku ātriem un drošiem kravu pārvadājumiem, tad zini – sazinies ar mums, SIA Vervo! Mēs piedāvāsim konkurētspējīgu cenu tieši šai situācijai, iedziļinoties Jūsu vēlmēs un konkrētā pārvadājuma specifikā. 

info@vervo.lv
+371 6767 4570 
https://vervo.lv/lv/kravu-parvadajumi/logistikas-pakalpojumi/kravu-parvadajumu-cenas 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv