Vervo jaunumi

Vervo Auto stāsta par paplašināmās piekabes priekšrocībām

Vervo Auto stāsta par paplašināmās piekabes priekšrocībām

Lai spētu klientiem nodrošināt pēc iespējas lielāku kravu pārvadājumu pakalpojumu klāstu, transporta uzņēmums Vervo Auto regulāri papildina savu autoparku gan ar jauniem transportlīdzekļiem, gan puspiekabēm. 

Vervo Auto paplašināmā tenta puspiekabe ir aprīkota ar funkciju paplašināt tās augstumu un platumu līdz 3 metriem. Tā ir lieliski piemērota kravām, kas mazliet pārsniedz standarta izmērus, piemēram, agrotehnikai u.c. Šāds risinājums palīdz optimizēt pārvadājuma izmaksas, jo tā vietā, lai izmantotu platformas piekabi, var pielāgot tenta puspiekabi atbilstoši kravas gabarītiem. 

Kāda ir atšķirība starp standarta un paplašināmo puspiekabi?

Jānis Zariņš, Vervo Auto līdzīpašnieks un Vervo transporta menedžeris, stāsta: "Paplašināmās tenta puspiekabes augstums ir pielāgojams. Ja standarta tenta puspiekabes augstums ir 2,75 metri, un tās platums ir 2,45 metri, tad paplašināmajai puspiekabei ir iespēja palielināt kravas telpas augstumu un platumu līdz 3 metriem. Tas nodrošina iespēju pārvadāt lielāku kravas apjomu.

Ar šo puspiekabi ir iespējams pārvadāt traktortehniku vai arī jebkura cita veida tehniku. Svarīgs aspekts ir tas, ka šīs puspiekabes izmēri ļauj transportēt lielāka apjoma kravu, kas, savukārt, ir gan finansiāli, gan patērētā laika ziņā izdevīgāks risinājums."

Ja ir nepieciešams veikt ātrus, ērtus un izdevīgus vietējo vai starptautisko kravu pārvadājums, sazinies ar Jāni Zariņu: forwarding@vervo.lv | +371 27744100

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv