Vervo jaunumi

Granīta bloku pārvadājumi

Granīta bloku pārvadājumi

Granīts ir vulkāniskas izcelsmes iezis - viens no izplatītākajiem akmens veidiem, un to plaši izmanto būvniecībā, interjera dizainā un mākslas projektu veidošanā. Tas ir izturīgs, tajā pat laikā var būt trausls, taču tas labi padodas pulēšanai un slīpēšanai. Runājot par Latviju, visbiežāk granīts tiek importēts no Ķīnas, Indijas un Igaunijas. 

Transporta uzņēmums Vervo Auto veica granīta bloku pārvadājumu no Somijas uz Šveici, izmantojot tenta puspiekabi. Vispirms no Somijas ar prāmja palīdzību tikām līdz Igaunijai, un pēc tam, caur Latviju, Lietuvu, Poliju un Vāciju nonācām Šveicē. Kopā pārvadājums ilga 6 dienas. 

Kas jāievēro, veicot granīta bloku pārvadājumus? 

Granīta blokus visērtāk iekraut ar ceļamkrānu un arī šajā gadījumā izmantojām šo iekraušanas tehniku, kas palīdzēja to izdarīt droši un ātri. 

Viens no nozīmīgākajiem faktoriem granīta bloku pārvadājumos ir pareiza to nostiprināšana kravas tenta puspiekabē. Pirmkārt, tas nepieciešams, lai pasargātu pašus granīta blokus, neskatoties uz to, vai tie ir pulēti vai neapstrādāti. Otrkārt, to svars ir liels un nepietiekami labi nostiprināti bloki var radīt tenta puspiekabes bojājumus, sliktākajā gadījumā - ceļu satiksmes negadījumus. 

Tieši tāpēc ir svarīgi uzticēt granīta bloku pārvadājumus zinošiem un pieredzējušiem speciālistiem, kas parūpēsies par rūpīgu kravas iekraušanu, transportēšanu, izkraušanu un citiem ar loģistiku saistītiem jautājumiem.

Ja Jums ir nepieciešami granīta bloku pārvadājumi, sazinieties ar mums. Mēs sniegsim jums bezmaksas konsultāciju un aprēķināsim cenu, ņemot vērā piegādes maršrutu, kravas izmērus un citus aspektus. 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv