Vervo jaunumi

Ceļš uz ziemeļiem - kravu pārvadājumi uz un no Norvēģijas 

Ceļš uz ziemeļiem - kravu pārvadājumi uz un no Norvēģijas 

Vervo nodrošina ērtus un drošus kravu pārvadājumu pakalpojumus uz Skandināvijas valstīm, tajā skaitā - Norvēģiju. Visbiežāk eksportētās preces uz Norvēģiju ir metāls, koksne un pārtikas produkti. Bet no Norvēģijas uz Latviju visbiežāk tiek transportēti  minerālie produkti, koksne un mehānismi.

Starptautiskie kravu pārvadājumi starp Latviju un Norvēģiju

Kravu pārvadājumi uz un no Norvēģijas pārsvarā tiek organizēti, izmantojot autotransportu apvienojumā ar prāmi. Šādā veidā mēs varam nogādāt visa veida kravas:

  • kravas ar temperatūras kontroli;
  • saliktās kravas (ja nepieciešams nogātāt pāris paletes);
  • lielgabarīta kravas;
  • bīstamās jeb ADR kravas;
  • automašīnas, motociklus, jahtas un citus transportlīdzekļus.

Kravas piegāde uz un no Norvēģijas parasti ilgst 2-3 dienas, bet piegādes laiks noteikti var mainīties atkarībā no sezonas, iekraušanas un izkraušanas vietām un citiem ārējiem apstākļiem. 

Izaicinājumi un risinājumi kravu pārvadājumos uz Norvēģiju

Veicot kravu piegādi uz un no Norvēģijas, ir svarīgi apzināties izaicinājumus, kas var rasties pārvadājuma laikā. Viens no šiem izaicinājumiem ir Norvēģijas daba - kalnu ceļi un grūti sasniedzamās teritorijas. Šādos gadījumos ir īpaši svarīgi uzticēties profesionāļiem, kuri  spēj pienācīgi izvērtēt apstākļus un veiksmīgi pārvar šos šķēršļus.

Vēl viens aspekts, kas jāņem vērā, ir muitas formalitātes un starptautiskās tiesību normas, kas regulē kravu pārvadājumus. Mēs piedāvājam ne tikai noorganizēt Jūsu kravas piegādi, bet mūsu pakalpojumu klāstā ietilpst arī kravu apdrošināšana, muitas brokeru pakalpojumi, noliktavas pakalpojumi un citi, lai klientiem nodrošinātu pilna spektra loģistikas pakalpojumus.

Kravas transportēšanas iespējas

SIA Vervo uzkrātā pieredze un sadarbības partneru loks nodrošina, ka kravu pārvadājumi no Norvēģijas uz Latviju un otrādi notiek regulāri. Katru nedēļu starp abām valstīm ceļā dodas 8-10 dažāda veida smagās kravas mašīnas ar tenta, refrižeratora un platformas tipa piekabēm, kā arī vairāki kravas mikroautobusi mazām un steidzamām kravām.  Norvēģijas pilsētās atrodas SIA Vervo sadarbības partneru kravu termināli, kas nodrošina Jūsu kravas piegādi un savākšanu no jebkuras vietas Norvēģijā.

Veicot kravas pārvadājumus starp Latviju un Norvēģiju, svarīgi ir izvēlēties uzticamu transporta partneri ar pieredzi starptautiskajos kravu pārvadājumos, kas varēs efektīvi risināt visus izaicinājumus un nodrošināt, ka preces nonāk galamērķī droši un laikus.

Uztici mums kravu pārvadājumus uz un no Norvēģiju, lai pats varētu koncentrēties uz svarīgāko - savu biznesu!

Pieteikt kravas piegādi vari šeit: 
info@vervo.lv
+371 6767 4570
ej.uz/uzzinicenu 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv