Vervo jaunumi

Saules paneļu pārvadājumi

Saules paneļu pārvadājumi

Dienas kļūst arvien gaišākas un Vervo joprojām piedāvā saules paneļu pārvadājumus uz un no vairāk nekā 120 pasaules valstīm. Saules paneļi, galvenokārt, tiek ražoti Āzijā, it īpaši Ķīnā, taču ir interesanti novērot, ka Latvijas saules paneļu importa dati parasti neuzrāda Ķīnu kā galveno piegādātāju, bet uz Latviju tie tiek piegādāti caur Vāciju, Čehiju, Poliju un Lietuvu. 

Tas norāda uz to, ka saules paneļu pārvadājumi no Ķīnas iespējams notiek vispirms uz kādu no šīm Eiropas valstīm, kur notiek kravu sadalīšana. Pēc tam saules paneļi tiek izsūtīti uz dažādām valstīm, ieskaitot Latviju. Šāda pieeja ir saistīta ar efektīvāku un ekonomiski izdevīgāku piegādes ķēdi, kurā starpniekvalstis uzņemas lomu saules paneļu sadalīšanā un tālākā piegādē uz dažādām galamērķa vietām.

Pareiza saules paneļu iepakošana

Saules paneļi ir ļoti jutīgi pret mehāniskiem bojājumiem, un to trauslums prasa rūpīgu apiešanos gan pārvadājuma laikā, gan arī pārkraušanas un uzstādīšanas procesos.

Saules paneļus var kārtot uz paletēm vai ievietot kastēs, un šeit ir daži ieteikumi par pareizu kārtošanas veidu:

  • Paneļus ieteicams kārtot vertikāli, lai novērstu mikroplaisu veidošanos apakšējos paneļos, kas var rasties spiediena dēļ no virsējiem paneļiem - ja tos kārto horizontāli.
  • Starp katru paneli ievietojiet putu plāksnes vai citus amortizējošos materiālus, lai aizsargātu tos no triecieniem un vibrācijām transportēšanas laikā.
  • Pievienojiet aizsargstūrīšus vai papildu aizsargmateriālus, lai pasargātu saules paneļu malas un stūrus no potenciāliem bojājumiem.

Saules paneļu pārvadājumi - apvienojumi ar citām kravām

Ja Jums ir nepieciešams pārvadāt, piemēram, vienu vai divas paletes ar saules paneļiem, ir iespējams izvēlēties salikto kravu pārvadājumu (LTL). Šajā gadījumā Jūsu krava tiks apvienota ar citu klientu kravām, un kopā tās tiks nogādātas uz vienu galamērķi. Šī ir piemērota opcija, ja kravas apjomi ir nelieli un nepieciešams efektīvākais risinājums to piegādei. 

Lai noteiktu, cik vietas tenta puspiekabē Jums būs nepieciešams, veiciet aprēķinu mūsu LDM kalkulatorā.

Saules paneļu pārvadājumu cena 

Saules paneļu pārvadājumu cena ir jāizvērtē individuāli, ņemot vērā vairākus faktorus. Cena būs atkarīga no tādiem apsvērumiem, kā veicamais attālums līdz saules paneļu piegādes vietai. Arī kravas apjoms, izmēri un svars ir svarīgs faktors, kas ietekmēs cenu. Steidzami vai ārkārtas gadījumos pārvadātie saules paneļi arī var prasīt papildu izmaksas, jo šajos gadījumos tiek piedāvāti ekspress kravu pārvadājumu pakalpojumi

Saules paneļu pārvadājumi - pareiza transporta izvēle

Saules paneļu pārvadājumiem ir svarīgi izvēlēties piemērotu transportu, ņemot vērā dažādus faktorus. Šeit ir daži padomi par to, kā izvēlēties transportu saules paneļu pārvadājumiem:

Jūras kravu pārvadājumi- Lai pārvadātu saules paneļus no Āzijas uz Eiropu, bieži izmanto jūras kravu pārvadājumus - konteineru kuģus. Šis ir efektīvs, taču laikietilpīgs veids, kā pārvadāt saules paneļus. 
 
Sauszemes kravu pārvadājumi- Lai transportētu saules paneļus no distribūcijas centra uz galamērķi, piemērotākais transporta veids ir sauszemes kravu pārvadājumi ar tenta puspiekabi. Šis veids sniedz iespēju piegādāt kravu tieši līdz Jūsu durvīm.
Gaisa pārvadājumi-  Ja piegādes termiņš ir īss vai saules paneļu daudzums ir neliels, var apsvērt arī gaisa pārvadājumus. Šis transports nodrošina ātrumu, bet ir dārgākais no kravu pārvadājumu veidiem. 

Dzelzceļa pārvadājumi - Dzelzceļa pārvadājumi ir alternatīva jūras kravu pārvadājumiem no Āzijas, kā arī multimodālo pārvadājumu sastāvdaļa.

Ja nepieciešami saules paneļu pārvadājumi, sazinies ar mums jau tūlīt: info@vervo.lv vai +37167674570, vai šeit

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv