Vervo jaunumi

Laimē sniega pūtēju 400 eiro vērtībā!

Laimē sniega pūtēju 400 eiro vērtībā!

Pavasaris vairs nav aiz kalniem, bet biezā sniega sega mūs vēl nav pametusi! Lai pārtrauktu 3 mēnešu ilgās attiecības ar sniegu Jūsu ofisa, noliktavas vai mājas pagalmā, Vervo sadarbībā Ferrus Jums piedāvā vienrreizēju iespēju laimēt Toro sniega pūtēja komplektu 400 eiro vērtībā!

3 iemesli, kāpēc Jums nepieciešams Toro sniega pūtēja komplekts:

  1. Ja Jūsu kravas iekraušanas vai izkraušanas teritorijā nav pietiekami no sniega notīrīts piebraucamais ceļš, tas var radīt risku, ka kravas automašīna var iesēsties sniegā, īpaši ņemot vērā transportlīdzekļa smagumu.
  2. Šis komplekts ļauj nodrošināt nepārtrauktu darbību, izvairoties no nepieciešamības aizkavēt kravu iekraušanas un izkraušanas procesus, lai izvilktu iestrēgušās automašīnas no sniega. 
  3. Tas var samazināt ilgtermiņa izmaksas, novēršot nepieciešamību pēc papildus resursiem, piemēram, ekskavatoru, izmantošanas un samazinot potenciālās izmaksas, kas saistītas ar kravu pārvadājumu aizkavēšanos vai negadījumiem ziemas apstākļos.

Toro sniega pūtēja komplekts ir izcili piemērots, lai ērti notīrītu gan piebraucamo ceļu, gan arī labs palīgs platformas puspiekabju tīrīšanai. Šī ir praktiska ierīce, kas noderēs ne tikai  ofisos, bet arī Jūsu mājsaimniecībā.

Drošība ir viens no svarīgākajiem posmiem, kas jāievēro, nodarbojoties ar kravu pārvadājumiem un ar elektrisko sniega lāpstu 60V* Bare Tool.  Power Curve® tehnoloģija izmet sniegu līdz pat 8 m, kas nodrošinās ātru un bezrūpīgu ceļa attīrīšanu.

Nenokavē savu iespēju, un piedalies konkursā! Pūt to sniegu nost!

Links uz konkursu: https://www.instagram.com/p/C3FiYMTMtay/?igsh=enRqZmhnbnAwNnE4

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv