Vervo jaunumi

Cik maksās Jūsu kravas piegāde?

Cik maksās Jūsu kravas piegāde?

Svarīgs faktors, lai noteiktu gala produkta cenu, ir transporta izmaksas, neatkarīgi no tā, vai veicat importu vai eksportu. Transporta un loģistikas nozarē pārvadājuma cenu nosaka daudzi mainīgie faktori, tāpēc, pirms veicat izvēli par sadarbības partneri Jūsu kravu pārvadājumiem, aicinām iepazīties ar to - kas veido Jūsu kravu pārvadājumu cenu? 

Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo sniedz informāciju par to, kas veido cenu kravu pārvadājumiem un kāpēc vienā un tajā pašā maršrutā cenas var būt atšķirīgas. 

Kravu pārvadājumu cenas nosaka daudzi mainīgie faktori, tāpēc, lai noskaidrotu, cik maksās Jūsu kravas piegāde, aicinām sazināties ar kādu no mūsu mendžeriem: info@vervo.lv vai +371 6767 4570 

Mainīgie  faktori, kas ietekmē cenu:

Kravas veids

Pārvadājumu izmaksas tieši sakarā ar kravas veidu var būt būtiski atšķirīgas. Piemēram, koka palešu vai zāģmateriālu transportēšana bieži izmaksā mazāk nekā ķīmiskiem reaģentiem ar nepieciešamību uzturēt specifisku temperatūras režīmu. Tāpat arī pārvadājumu cena var būt augstāka, pārvadājot bīstamu kravu (ADR) vai lielgabarīta kravas, jo abiem šiem pārvadājumu veidiem nepieciešama pieredze un specifiskas zināšanas, lai efektīvi plānotu maršrutus, rūpētos par formalitātēm un, iespējams, piesaistītu papildu personālu.

Kravas svars un izmēri

Pārsteidzoši ir tas, ka vieglāka krava ne vienmēr būs par zemākām pārvadājuma izmaksām. Ja krava ir liela izmēra, tā var prasīt augstākas izmaksas, salīdzinot ar smagāku un kompaktāku kravu. Saliktām kravām tiek piemērots iekraušanas metru (LDM) jēdziens, norādot kravas apjomu, kas var tikt iekrauts vienā metrā piekabes. Vervo piedāvā LDM kalkulatoru, kas ļauj noteikt, cik lielu kravas apjomu var iekraut, piedāvājot ērtu risinājumu pārvadājumu izmaksu novērtēšanai.

Transporta veids

Sauszemes kravu pārvadājumi ar autotransportu izceļas kā ekonomiski izdevīgāka un efektīvāka izvēle, it īpaši gadījumos, kad pārvadājuma attālums ir neliels un viegli izbraucams. Šāda veida transporta izvēle parādās optimāla, veicot pārvadājumus Eiropas vai NVS valstu robežās. Jūras kravu pārvadājumi kļūst par prioritāti, ja kravu jāpārvadā no vai uz attāliem galamērķiem, piemēram, no Ķīnas vai ASV. Dzelzceļa kravu pārvadājumi ir ātrāks, lai gan nedaudz dārgāks variants, savukārt avio kravu pārvadājumi, lai arī viens no dārgākajiem transporta veidiem, piedāvā ekspress piegādes iespēju, nodrošinot ātrāku kravas piegādi galamērķī. Transporta cenu ietekmē faktori, piemēram, pieprasījums un degvielas cenas.
 
Piegādes maršruts

Pārvadājuma izmaksas ir atkarīgas no vairākiem faktoriem, tostarp maršruta populāritātes, pieprasījuma līmeņa, virziena (vai nu imports vai eksports), attāluma, maršruta sarežģītības (piemēram, pa līdzenumu uz Vāciju vai pa kalniem uz Norvēģiju) un arī sezonas ietekmes.

Sezonalitāte

Tā vistiešākā mērā ietekmē transporta pieprasījumu noteiktos virzienos. Piemēram, pavasarī palielināsies lauksaimniecības tehnikas pārvadājumu cenas, jo pieprasījums būs liels. Turpretī, ja lauksaimniecības tehniku vedīsiet ziemā - tas būs daudz izdevīgāk. 

Ekonomiskā situācija 

Mainoties ekonomiskajai situācijai, tiek ietekmētas vairākas nozares, tai skaitā arī transporta un loģistikas nozare (Sarkanā jūra - links), kas kravas piegādes cenas var samazināt vai palielināt. Piemēram, palielinoties ekonomiskajai aktivitātei, pieaug pieprasījums pēc transporta pakalpojumiem, attiecīgi cenas tiek palielinātas - un otrādi. 

Citi faktori

Pārvadājuma cenu veidošanu var ietekmēt arī citi aspekti, tostarp licences, atļaujas, muitas formalitātes, kā arī izvēles papildus pakalpojumi, piemēram, kravas apdrošināšana, kravas izsekošana vai noliktavu pakalpojumi. Piegādes cenu ietekmē arī degvielas cenu izmaiņas. Protams, šajā kategorijā ir ieskaitāms arī kravas auto šofera un loģistikas menedžera atalgojums. 

Loģistikas un transporta uzņēmums SIA Vervo ir pierādījis savu uzticamību kā partneris gan uzņēmumiem, gan privātpersonām, piedāvājot kvalitatīvus kravu pārvadājumus jau kopš 2008. gada. Neatkarīgi no kravas veida, lieluma vai pārvadājuma attāluma, Vervo nodrošina piegādes ar visiem pieejamajiem transporta veidiem un sniedz optimālus ieteikumus.

Sadarbojoties ar SIA Vervo, Jūs varat ietaupīt gan laiku, gan naudu. Mūsu loģistikas speciālisti jums palīdzēs ar visu nepieciešamo, sākot no formalitāšu nokārtošanas līdz piemērotā transporta veida, maršruta un noliktavas izvēlei. Mēs nodrošinām arī apdrošināšanas polises izvēli un organizējam iekraušanu un izkraušanu. Jūs varat būt pārliecināts, ka Jūsu krava ir drošībā!

Mēs esam par ilgtermiņa sadarbību! Raksti mums uz e-pastu info@vervo, zvani +37167674570 vai piesaki kravu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv