Vervo jaunumi

Kravu pārvadājumi no Benelux valstīm

Kravu pārvadājumi no Benelux valstīm

Benelux valstis - Beļģija, Nīderlande un Luksemburga - ir ne tikai reģioni, kurus raksturo unikāla arhitektūra, izcila šokolāde un tulpju smarža, bet tās ir arī būtiska daļa no Latvijas importa un eksporta jomas. Un mēs, transporta un loģistikas uzņēmums, SIA Vervo, esam klātesoši ar efektīviem un moderniem loģistikas risinājumiem, ņemot vērā katra klienta kravas specifiku un vajadzības, lai sasniegtu vienu mērķi- veiksmīgi kravu pārvadājumi uz vai no Benelux valstīm. 

Visbiežāk transportētās preces uz un no Benelux valstīm 

Salīdzinoši īsais attālums starp Latviju un Benelux valstīm, kā arī izveidotās efektīvās kravu pārvadājumu sistēmas ir vien daži no iemesliem, kādēļ Benelux valstis ir lielisks sadarbības partneris Latvijai. Beļģija, Nīderlande un Luksemburga ir starp Latvijas nozīmīgākajiem partneriem importā, nodrošinot ievērojamu daļu no ienākošajiem kravu apjomiem. Proti, 2023. gadā 5. nozīmīgākais importa partneris bija Nīderlande, sastādot 4,4% jeb 938 049 650 eur no kopējā importa Latvijā.  Importā, no Nīderlandes uz Latviju, vislielāko daļu sastāda mašīnas, mehānismi, elektriskās iekārtas, ķīmiskās rūpnīcas un saskarnozaru produkcija. 

Savukārt, Beļģija, saistībā ar vieglo automašīnu importu Latvijā, pagājušajā gadā ierindojās 8. vietā.  

Taču, kopumā, Benelux valstu uzņēmumi piegādā Latvijai gan rūpniecības preces, gan arī dažādus patēriņa produktus. Tajos ietilpst ne tikai tradicionālās nozares, piemēram, mašīnbūve un ķīmiskā rūpniecība, bet arī inovatīvas jomas, piemēram, tehnoloģijas un elektronika. Savukārt, no Latvijas uz Benelux valstīm, visbiežāk tiek transportēta koksne, ķīmiskās rūpniecības un saskarnozaru produkcija, kā arī, protams, mašīnas, mahānismi un elektriskās iekārtas. 

Kravas transports no Benelux valstīm

SIA Vervo, veicot kravu pārvadājumus no Benelux valstīm, galvenokārt, izmanto sauszemes transportu, piedāvājot klientiem vairākus veidus kravas transporta vienībām. Pārvadājam kravas, sākot ar LTL (salikta krava) un FTL (pilna krava) līdz lielgabarīta kravām, nodrošinot elastīgas un efektīvas pārvadājumu iespējas.

Lai Jūsu kravu pārvadājumi no Benelux valstīm tiktu nodrošināti efektīvi un ērti, mēs piedāvājam bezmaksas konsultāciju, kur varat iegūt informāciju par atbilstošākajiem transporta risinājumiem, muitas brokera pakalpojumiem un citiem jautājumiem. Uztici savu kravu speciālistiem, kuri spēj nodrošināt ātru, ērtu un izdevīgu kravu piegādi!

Sazinieties ar mums jau tūlīt: info@vervo.lv | +371 6767 4570 | kravu pārvadājumi

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv