Vervo jaunumi

Kāpurķēžu pašizkrāvēja transportēšana no Vācijas

Kāpurķēžu pašizkrāvēja transportēšana no Vācijas

Kāpurķēžu pašizkrāvējs ir viena no tehnikām, kas tiek izmantota būvniecības, lauksaimniecības, mežsaimniecības un kokapstrādes nozarē. Tā primārā priekšrocība ir piekļuve grūti sasniedzamās vietās, kur tas nav iespējams ar citiem transportlīdzekļiem. Nereti šī tehnika ir lielgabarīta izmēros, tāpēc piegāde var būt izaicinājums - tieši tāpēc ir svarīgi to uzticēt zinošiem un pieredzējušiem speciālistiem, kas spēs noorganizēt tehnikas piegādi ātri, ērti un izdevīgi. 

Šoreiz SIA Vervo loģistikas menedžeris Ilmārs Liniņš noorganizēja kāpurķēžu pašizkrāvēja pārvadājumu no Vācijas uz Latviju. Vācija ir viena no vadošajām Eiropas valstīm ar attīstītu ražošanas un tehnoloģijas nozari. Protams arī cenas konkurētspēja ir liels faktors šādā piegādē. Tehnika no Vācijas var būt ekonomiski izdevīgāka salīdzinājumā ar citām Eiropas valstīm.

Veiksmīgai kāpurķēžu pašizkrāvēja transportēšanai ir nepieciešama sapratne par tā mehānikas, izmēra un svara atšķirībām salīdzinājumā ar mazāku gabarītu tehnikas pārvadājumiem. 

Transportēšanas sagatavošanās darbi

Šādas tehnikas pārvadājumi prasa uzmanību un rūpīgu sagatavošanos, un ir jāņem vērā vairākas lietas, lai nodrošinātu efektīvu un drošu pārvadājumu. Kā norāda Vervo loģistikas menedžeris Ilmārs Liniņš, ir vairāki faktori, kas jāņem vērā:

1. Transporta izvēle

Parasti izmanto speciālas transportēšanai paredzētas piekabes vai platformas. Transportlīdzekļa izvēle ir atkarīga no tehnikas ko pārvadā, tās izmēra, modeļa, stāvokļa, kā arī maršruta. Jānoskaidro ne tikai tehniskie parametri, bet arī pārvadājamās tehnikas svars un īpašās prasības pārvadājuma laikā. Šajā pārvadājumā tika izmantota platforma ar rampu. 

2. Atļauju un dokumentu sagatave

Šajā posmā jāsadarbojas transporta uzņēmumam ar tehnikas īpašnieku un apdrošinātājiem, lai sagatavotu nepieciešamos dokumentus. Nepieciešamie dokumenti sastāv no - piegādes līguma, pārvadāšanas līguma. Ja krava, kā šajā gadījumā, pārsniedz standarta gabarītus, tad transportēšana prasa speciālas atļaujas un noteikumu ievērošanu. Šis process var atšķirties atkarībā no kravas atrašanās valsts, valstīm, caur kurām ir jānodrošina piegāde, un pārvadājuma attāluma. 

3. Drošības pasākumi

Pirms tehnikas iekraušanas transporta līdzeklī, jānodrošina tās droša nostiprināšana ceļa laikā. Ir svarīgi arī pārliecināties, ka transporta līdzeklis atbilst visiem drošības standartiem un normām. Lai to izdarītu, ir jāizmanto speciāli stiprinājumi, kravas siksnas vai arī citus piemērotus aizsarglīdzekļus. Drošības siksnas ir jāizvēlas tā, lai tās nodrošinātu kravas stabilitāti un novērstu jebkādu kustību piegādes laikā.

4. Maršruta izstrāde

Rūpīga plānošana, saskaņošana un apmācība nodrošinās ne tikai efektīvu, bet arī drošu pārvadājumu veikšanu. Ir svarīgi pievērst uzmanību detāļām. Ceļš ir jāizvēlas, ņemot vērā ceļa stāvokli, kravas pārvadājuma izmērus, kā arī iespējamos maršruta ierobežojumus.

Kam uzticēt šāda veida kravas piegādi?

Ja Jums nepieciešama kāpurķēžu pašizkrāvēja transportēšana, tad iesakām to uzticēt zinošiem speciālistiem, kam ir pieredze lielgabarīta kravu pārvadājumos. 

Vervo loģistikas menedžerim Ilmāram Liniņam ir 5 gadu pieredze loģistikā. Viņam raksturīga punktualitāte un spēja būt elastīgam. Klientu vajadzības tiek liktas pirmajā vietā. Ilmārs organizē visa veida pārvadājumus, taču tieši lielgabarīta tehnikas pārvadājumi viņam šķiet visinteresantākie, jo tie prasa nestandarta risinājumus. 

Ja vēlies sadarboties ar Ilmāru, sazinies ar viņu jau tagad order@vervo.lv vai zvani +371 2411 4280

Droši kravu pārvadājumi ar Vervo

Pieredze - Vervo ir viens no vadošajiem kravu pārvadājumu uzņēmumiem Latvijā. Mūsu pieredze ļauj mums veikt jebkura veida kravu pārvadājumu visā pasaulē. 

Plašas iespējas - neatkarīgi no tā, vai Jūs iegādājāties lielu laivu, automašīnu, būvmateriālus vai jebkādu citu kravu, mēs piedāvājam plašas piegādes iespējas, kuras būs paredzētas tieši Jums!

Drošība - Jūsu krava ir mūsu prioritāte. Mēs nodrošinām, ka visas kravas tiek rūpīgi iepakotas, transportētas un piegādātas laikā un droši.

Plaša darbība - Vervo strādā visā pasaulē, tāpēc mēs varam piegādāt Jūsu kravu no vai uz jebkuru galamērķi. 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv