Vervo jaunumi

Svarīga informācija uzņēmumiem, kas importē no Ķīnas

Svarīga informācija uzņēmumiem, kas importē no Ķīnas

Ķīna ir nozīmīgs sadarbības partneris Eiropas Savienības uzņēmumiem. Vidēji preces no Ķīnas veido 20% no kopējā importa Eiropas Savienībā, kas sastāda 626 miljardus EUR un 51% no tām tiek piegādātas, izmantojot jūras konteineru pārvadājumus. Elektronika, tehnoloģijas, apģērbi un apavi, rūpnieciskie produkti - tās ir tikai dažas no nozarēm, kurās notiek aktīva tirdzniecība starp Ķīnu un Eiropas valstīm. 

Katru gadu, kad Ķīnā tiek svinēts Jaunais gads, tiek ietekmētas arī loģistikas ķēdes un kravu pārvadājumi. Ķīniešu Jaunais gads ir viens no nozīmīgākajiem pasākumiem, un šogad tas sāksies 10.februārī, un, kā katru gadu, ilgs aptuveni nedēļu. Šajā laikā uzņēmumi, tajā skaitā rūpnīcas un transporta uzņēmumi, Ķīnā būs slēgti. Darbu atsāks pēc 19.februāra.

Papildus tam, ir jāņem vērā šī brīža situācija Sarkanajā jūrā, kad pēc hutiešu uzbrukumiem konteinerkuģiem, jūras kravu pārvadājumi var būt novirzīti uz daudz garāku ceļu, apkārt Āfrikai. 

Ko tas nozīmē uzņēmējam Eiropā?

Ja Jūs veicat importa pārvadājumus no Ķīnas, tad, pirmkārt, ir svarīgi piegādes organizēt tagad - lai līdz 10.februārim krava tiktu izsūtīta no Ķīnas ostas. 

Ja kravu paspēsiet iekraut līdz Ķīniešu jaunajam gadam, tad jūras konteinera piegādes ilgums būs vidēji 50-65 dienas. (Shenzhen-Rīga)

Savukārt, ja jūras konteinera izsūtīšana no Ķīnas ostas vairs nebūs pieejama, tad jūras kravu pārvadājumi atsāksies tikai aptuveni 19 februāri un jūras konteinera piegāde pagarināsies par 1-2 nedēļām. 

Steidzamām piegādēm iesakām izmantot dzelzceļa kravu pārvadājumus no Ķīnas uz Eiropu vai avio kravu piegādes. 

Pasargājiet sevi no nepatīkamas situācijas un nodrošiniet savas kravas piegādi no Ķīnas laikā. Mēs iesakām rezervēt kravas vietu jau TAGAD! 

Aizpildiet pieteikuma formu šeit, rakstiet e-pastu: info@vervo.lv vai zvaniet pa tālr.nr. +371 67674570

Lai palīdzētu mums pēc iespējas ātrāk aprēķināt piegādes cenu, mums ir svarīgi zināt Jūsu kravas tipu, izmērus (augstums, garums, platums, svars), apjomu, maršrutu un vēlamos piegādes datumus. 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv