Vervo jaunumi

Kas ir balto cimdu serviss un kādām kravām tas ir aktuāls?

Kas ir balto cimdu serviss un kādām kravām tas ir aktuāls?

Mūsdienu kravu pārvadājumi sniedz iespēju izvēlēties papildu ērtības - piegādi noteiktā laikā, kravas apdrošināšanu u.c., un arī ‘balto cimdu“ servisu. Tas ir augstākās klases kravu piegādes pakalpojums, kas prasa īpašu plānošanu, rūpes un papildu uzmanību. Šāda veida pārvadājumi tiek pielāgoti specifiskām klientu vēlmēm, sākot no kravas iekraušanas un beidzot ar produkta izkraušanu, izpakošanu, montāžu un pat gružu izvešanu.

Ar “balto cimdu” piegādēm mūsu uzņēmumā nodarbojas Lauris Baurovskis, viens no Vervo loģistikas menedžeriem. Šī raksta ietvaros Lauris ir atbildējis uz dažiem no biežāk uzdotajiem jautājumiem par balto cimdu servisu:

Kas ir balto cimdu serviss?

Lauris norāda, ka balto cimdu serviss ir papildu pakalpojums, kas atšķiras no standarta kravu piegādes ar to, ka tās vienmēr tiek veiktas no durvīm līdz durvīm. Savukārt, izmantojot balto cimdu servisu, klients var vispār neko nedarīt - krava tiks iepakota, izpakota, uzstādīta, kā arī tiks sagatavota lietošanai. Šāda veida kravu pārvadājumi tiek realizēti ar uzticamākajiem un profesionālākajiem autovadītājiem un papildu personālu (krāvējiem, meistariem u.c.), kuri pārzina visus drošības pasākumus un etiķeti, lai nodrošinātu klienta vēlmes. 

Kādi ir iespējamie sarežģījumi?

Balto cimdu serviss ir izaicinājums, jo tas prasa lielu uzmanību un precizitāti - līdz pēdējai detaļai. Loģistikas speciālistam ir jābūt pārliecinātam par to, ka tiks nodrošināta augstākās kvalitātes piegāde. Klientam vienmēr ir jābūt garantijai, ka piegāde tiks nodrošināta tieši laikā, neskatoties uz dažādiem traucējošajiem apstākļiem, ierobežojumiem vai sastrēgumiem. Katram pieredzējušam loģistikas speciālistam, strādājot ar šāda veida piegādēm, ir jābūt plānam B, C vai pat D, lai piegāde būtu nevainojama, bet klients apmierināts. 

Lauris piemin, ka šādi kravu pārvadājumi ietver īpašas klientu vēlmes un prasības, kuras ir jāievēro. Visa pārvadājuma laikā loģistikas speciālists uztur komunikāciju ar visām iesaistītajām pusēm. 

Kāda veida kravas ir piemērotas “balto cimdu” servisam?

Balto cimdu serviss ir piemērots tāda veida kravām:

  • Vērtīgi mākslas darbi;
  • Trausla un viegli plīstoša krava;
  • Ekskluzīva sadzīves tehnika;
  • Dārgas iekārtas un aprīkojums u.c.

Kam uzticēt šāda veida kravas piegādi?

Loģistikas speciālistam ir nepieciešamas zināšanas un pieredze “balto cimdu” servisa sniegšanā. Transporta un loģistikas uzņēmums SIA Vervo ir vairākkārt veicis šāda veida kravas piegādi. Mūsu loģistikas speciālistam Laurim ir liela pieredze un plašs sadarbības partneru loks, lai īstenotu tik prasīgus kravu pārvadājumus. 

Balto cimdu serviss, ko sniedz Vervo, ietver sekojošus pakalpojumus:

  • Kravas stāvokļa pārbaudes pirms un pēc pārvadājuma.
  • Kravas piegādes, kas ietver papildus montāžu un uzstādīšanu, vai tieši pretēji – kravas demontāžu.
  • Kravas piegādes uz noliktavu - ar preces novietošanu tai speciāli atvēlētā vietā un, iespējams, pat ar papildus apsardzi.
  • Atbilstoša kravas iepakošana, izmantojot koka kastes, putuplastu, burbuļplēvi un citus materiālus, lai krava pārvadājuma laikā būtu aizsargāta pret mitrumu un bojājumiem.
  • Apmācīts personāls, kuri nodrošina augstākās kvalitātes piegādi un, piemēram, iekārtas uzstādīšanu.

Kāpēc izmantot “balto cimdu” servisu?

Izcila klientu apkalpošana - tiek nodrošināta nevainojama komunikācija un pielāgošanās klienta vēlmēm. 
Augsts drošības līmenis - tiek izmantoti kvalitatīvi iepakojuma materiāli un labākie speciālisti pasūtīja apstrādes, plānošanas un pārvadājuma laikā.
Ietaupīts laiks un sirdsmiers - “balto cimdu” serviss ietver pakalpojumus, par ko standarta piegādes gadījumā ir atbildīgs klients, piemēram, iekārtas uzstādīšana, gružu izmešana. 


“Balto cimdu” pakalpojums sniedz iespēju pilnīgi atdoties sava uzņēmuma attīstībai vai risināt citus jautājumus, nedomājot par kravas piegādi. 

Lauris labprāt noorganizēs Jūsu kravas piegādi. Sazinieties ar viņu jau tagad: transports@vervo.lv vai +371 2514 9797 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv