Vervo jaunumi

Vervo piedalās TV raidījumā, skatieties jau šo sestdien!

Vervo piedalās TV raidījumā, skatieties jau šo sestdien!

Vakar, 11.decembrī, sadarbībā ar Rīgas Valsts Tehnikumu (RVT), Vervo biroja telpās notika filmēšanas darbi. Par godu RVT 105. dzimšanas dienai tiek veidota raidījumu sērija “Atspēriens Izaugsmei”, un tā ietvaros RVT dodas pie dažādu nozaru uzņēmumiem, parādot dažādu profesiju aizkulises. Vervo šoreiz ļāva ieskatīties loģistikas speciālistu ikdienā. 

Skatieties raidījumu 16.decembrī plkst. 16:30 RETV vai 23.decembrī plkst: 11:00 kanālā TV24!

Rīgas Valsts Tehnikumā ir iespēja apgūt profesiju “loģistikas darbinieks”. Tas ir cilvēks, kas organizē preču piegādi, izstrādā izdevīgu piegādes tīklu, plāno maršrutus, analizē transporta pakalpojumu tirgu, veic aprēķinus, meklē drošus sadarbības partnerus un sagatavo pārvadājuma dokumentus. 

“Atspēriens Izaugsmei” raidījuma tapšanā piedalījās Vervo direktors un līdzīpašnieks Māris Dreimanis, loģistikas departamenta vadītāja Vita Suharevska, transporta uzņēmuma Vervo Auto līdzīpašnieks un Vervo loģistikas speciālists Jānis Zariņš un loģistikas speciāliste Linda Krakovska, kas darba gaitas Vervo uzsāka, pateicoties praksei. Raidījumā dzirdēsiet vairāk par loģistikas nozari, uzņēmuma darbības jomu, Vervo kolektīvu, kā arī mūsu ikdienas pienākumiem. 

Ir jāatzīmē, ka Vervo jau vairākus gadus sadarbojas ar Rīgas Valsts Tehnikumu, piedāvājot prakses vietas topošajiem speciālistiem. Vairāki no mūsu esošajiem kolēģiem ir arī sākuši kā praktikanti, un, pierādot savas prasmes un spējas, turpinājuši darbu Vervo kā pilna laika darbinieki. Vienmēr priecājamies dalīties ar savām zināšanām, tāpēc esam īpaši priecīgi būt daļai no RVT “Atspēriens Izaugsmei” projekta. 

Raidījums tiks pārraidīts sestdien, 16.decembrī plkst. 16:30 kanālā RETV, kā arī 23.decembrī plkst. 11:00 TV24! 

Arhīva nodrošinājums: spied šeit

Vervo izsaka īpašu pateicību visiem iesaistītajiem - projekta vadītājiem, filmēšanas komandai, un jo īpaši - darbiniekiem, kuri piedalījās sižeta tapšanā! 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv