Vervo jaunumi

Vervo grupas uzņēmums kļūst par LTRK biedru!

Vervo grupas uzņēmums kļūst par LTRK biedru!

Pagajušajā nedēļā tikām aicināti piedalīties LTRK (Latvijas Tirdzniecības un Rūpniecības Kameras) jauno biedru sanāksmē. Šis pasākums pulcēja dažādu nozaru uzņēmumu pārstāvjus, kuri iepazīstināja ar sevi, dalījās savā pieredzē un piedalījās diskusijās, radot iespējas jauniem kontaktiem un potenciālām sadarbībām.

LTRK jauno biedru pasākumā Vervo pārstāvēja loģistikas menedžere Mairita Zālīte. 

Pasākuma sākumā gan M.Zālīte, gan citi dalībnieki uzstājās ar īsu prezentāciju par pārstāvēto uzņēmumu, darbības jomu, sniegtajiem pakalpojumiem un rezultātiem. Šī bija lieliska iespēja iepazīties ar dažādu nozaru pārstāvjiem un uzzināt vairāk par viņu darbību. Vervo, piedāvājot pārvadājumu pakalpojumus un inovatīvus risinājumus, piesaistīja uzmanību, un tas radīja pamatu interesantām diskusijām.

M. Zālīte sniedza plašu informāciju par Vervo - sākot no specifiskām pakalpojumu nozarēm, kā arī izmantotajiem transporta risinājumiem un maršrutiem. Šī bija lieliska iespēja ne tikai prezentēt, bet arī parādīt, kā Vevo piedāvātie pakalpojumi varētu būt noderīgi citiem uzņēmumiem. 

Oficiālajai daļai sekoja diskusijas un apmaiņa ar kontaktiem. Visi dalībnieki tika aktīvi iesaistīti sarunās, katrs dalījās ar saviem panākumiem un risinājumiem, ko piedāvā klientiem. Daudzi uzņēmumu pārstāvji arī sniedza vērtīgus ieteikumus un dalījās ar savu pieredzi.

Pasākuma noslēgumā notika arī apmaiņa ar kontaktiem, kurā gan M.Zālīte, gan citi dalībnieki varēja iegūt jaunus kontaktus un potenciālos sadarbības partnerus. Šis posms ir būtisks, jo tas sniedz iespēju uzņēmumiem paplašināt savu profesionālo tīklu un iesaistīties jaunās biznesa iespējās.

Kopumā prezentācijas, tīklošanās, pārrunas un kontaktu apmaiņa radīja pozitīvu un motivējošu vidi, kas palīdzēs veidot nākotnes sadarbības projektus. LTRK jauno biedru sanākšana ir lielisks piemērs tam, ko dažādi uzņēmumi var iegūt no šāda veida pasākumiem, lai paplašinātu sava biznesa potenciālu. 

Ja Jums ir nepieciešami kravu pārvadājumi, sazinieties ar Vervo loģistikas speciālistiem. Mēs jau 15 gadus nodrošinām drošus un ērtus loģistikas risinājumus un kravu pārvadājumu pakalpojumus. 

Izvēlies uzticamu partneri! Sazinies ar mums jau tagad: info@vervo.lv, +371 67674570, ej.uz/uzzinicenu

Avots: https://vervogroup.eu/lv/

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv