Vervo jaunumi

Izdevīgi kravu pārvadājumu maršruti ar Vervo! 

Izdevīgi kravu pārvadājumu maršruti ar Vervo! 

Vervo ir viens no vadošajiem transporta un loģistikas pakalpojumu sniedzējiem Latvijā. Apmeklējot Transporta un Loģistikas izstādi Polijā - TransLogistica Poland, esam ieguvuši jaunus sadarbības partnerus vēl izdevīgāku pārvadājumu organizēšanai dažādos maršrutos. 

Viens no nozīmīgākajiem izstādes ieguvumiem ir izdevīgi maršruti, kas ļauj mūsu klientiem optimizēt kravu pārvadājumus starp dažādām valstīm un reģioniem. Jaunie ceļi ne tikai samazina pārvadājumu izmaksas, bet arī veicina ātrāku kravu piegādi un uzlabo globālās tirdzniecības plūsmu. 

Izdevīgi kravu pārvadājumu maršruti ar Vervo:

Turcija - Eiropa

Eiropa - Lielbritānija

Ķīna - Eiropa

Turcija - Āzija

Baltijas valstis - Spānija/Portugāle

TransLogistica Poland izstāde sniedza iespēju Vervo atrast uzticamus sadarbības partnerus, lai piedāvātu izdevīgus maršrutus un rastu efektīvus risinājumus mūsu klientiem visā pasaulē!

Turcija un Eiropa - saikne starp Austrumu un Rietumu pasauli

Polijas izstādē Vervo speciālisti ir atraduši jaunus sadarbības partnerus, kas palīdzēs nodrošināt ātru un efektīvu preču pārvadājumu plūsmu starp Austrumu un Rietumu pasaules daļām. Turcijas - Eiropas maršruts ne tikai samazina pārvadājumu laiku, bet arī piedāvā uzticamus un drošus risinājumus uzņēmumiem, kuri strādā šajos reģionos. Kravu pārvadājumi šajā maršrutā tiek organizēti, izmantojot autotransportu. 

Eiropa un Lielbritānija - paplašinātās iespējas arī Eiropā

Pēc Lielbritānijas izstāšanās no Eiropas Savienības, loģistikas uzņēmumiem bija jāpielāgojas jauniem nosacījumiem un jāsaskaras ar vairākiem izaicinājumiem, ieskaitot arī esošo maršrutu pārplānošanu. Vervo, izstrādājot maršrutu kopā ar saviem sadarbības partneriem, piedāvā uzņēmumiem iespējas kravu piegādes organizēšanai un uzņēmējdarbības attīstīšanai šajā reģionā. Kravu pārvadājumi šajā maršrutā tiek organizēti, izmantojot autotransportu un jūras transportu (prāmi). 

Ķīna un Eiropa - globālās tirdzniecības iespējas

Attīstot maršrutu Ķīna - Eiropa, Vervo veicina ātru un efektīvu kravu pārvadājumu plūsmu. Šāda maršruta izstrāde ļauj ne tikai samazināt pārvadājumu izmaksas, bet arī veicina ātrāku kravu piegādi un uzlabo globālās tirdzniecības plūsmu. Pārvadājumi Ķīnas - Eiropas maršrutā tiek organizēti, izmantojot dzelzceļu, gaisa transportu un jūras transportu (jūras konteneri). 

Turcija un Āzija - inovatīvi risinājumi reģionu savienošanai

Vervo speciālisti kopā ar sadarbības partneriem no Turcijas un Āzijas valstīm ir izstrādājuši maršrutu, kas savieno Turciju un Āziju, tādējādi veicinot ekonomisko sadarbību starp šiem reģioniem. Tas ļauj ne tikai samazināt pārvadājumu izmaksas, bet arī veicina ātrāku kravu piegādi. Kravu pārvadājumi Turcijas - Āzijas maršrutā tiek organizēti, lielākoties izmantojot autotransportu un dzelzceļu. 

Baltijas valstis un Spānija/Portugāle - saikne starp dažādām Eiropas daļām

Maršruts, kas savieno Baltijas valstis ar Spāniju un Portugāli, sekmē saiknes izveidošanos starp Ziemeļeiropu un Dienvideiropu. Tas ne tikai atvieglo kravu pārvadājumus, bet arī veicina ekonomisko sadarbību starp šiem reģioniem, radot jaunas iespējas uzņēmumiem. Vervo piedāvā izdevīgus risinājumus dažāda veida kravām. Pārvadājumi tiek organizēti, izmantojot autotransportu un, retāk, arī jūras transportu. 

Ja Jums ir nepieciešami kravu pārvadājumi kādā no šiem maršrutiem, sazinieties ar Vervo loģistikas speciālistiem. Mēs jau 15 gadus nodrošinām drošus un ērtus loģistikas un kravu pārvadājumu pakalpojumus. 

Izvēlies uzticamu partneri! Sazinies ar mums jau tagad: info@vervo.lv, +371 67674570, ej.uz/uzzinicenu



Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv