Vervo jaunumi

Pārtikas produktu pārvadājumi Michelin restorāniem

Pārtikas produktu pārvadājumi Michelin restorāniem

Otrdien, 21.novembrī, Michelin pārstāvji pirmoreiz apbalvoja Latvijas restorānu un ēdināšanas jomas profesionāļus. Michelin zvaigznes ir viena no prestižākajām restorāna goda zīmēm, un lepojamies paziņot, ka “Michelin Guide” restorānu ceļvedī ir ieteikti 26 Latvijas restorāni, no kuriem atrodas 19 Rīgā, bet 7 ārpus tās. 

Jāatzīmē, ka viens no Rīgas restorāniem ir saņēmis 1 īpašo Michelin zvaigzni, kas nozīmē - ļoti labs restorāns savā kategorijā. Zvaigznes ieguvējs ir “Max Cekot Kitchen”. Tā ir pirmā un vienīgā Michelin zvaigzne Latvijā. 

Arī pārējie restorāni ir ieguvuši dažādas atzinības, no kuriem 3 ir atzīti par Bib Gourmand (lielisks ēdiens par pieejamu cenu) un vienam no tiem ir piešķirta Michelin Zaļā zvaigzne, kas apliecina ilgtspējību. 

Ceļvedī tika iekļauti sekojoši restorāni - "Tauro", "Zoltners", "MO", "3 chefs", "White house", "36.līnija", "John", "COD", "Le Dome", "Chef`s Corner", "Barents cocktail and seafood bar", "Barents", "Aqua Luna", "Entresol", "Ferma", "Neiburgs", "Tails", "H.E Vanadziņš", "Akustika", "Kest", "Riviera". Michelin Zaļo zvaigzni saņēma restorāns “Pavāru māja”. 

Kā radās Michelin zvaigznes?

Patiesībā Michelin zvaigznes ir cieši saistītas ar transporta nozari un visiem zināmo riepu ražotāju Michelin. 1900.gadā, kad automašīnu vēl bija maz, Francijas riepu tirgotāji brāļi Mišelīni nolēma izdot ceļojumu katalogu, kurā būtu uzskaitītas degvielas uzpildes stacijas, viesnīcas un restorāni, tādejādi rosinot autobraucējus vairāk doties izbraucienos (secīgi arī nolietojot riepas un palielinot pieprasījumu pēc tām). Gadiem ejot, ceļvedis paplašināja savas robežas, iekļaujot citas valstis. 1926.gadā Michelin sāka piešķirt restorāniem izcilības novērtējumu zvaigžņu formā.

Pārtikas produktu pārvadājumi restorāniem 

Saistot aktuālo Michelin apbalvojumu un restorānu nozari, SIA Vervo ir būtiska loma restorānu biznesā. Mēs specializējamies šo svaigo un kvalitīvo pārtikas produktu pārvadājumu organizēšanā un nodrošinām to efektīvu piegādi vairumtirgotājiem un restorāniem. 

Šāda veida pakalpojumu sniegšana ir īpaši svarīga pārtikas nozares uzņēmumiem un restorāniem, jo tā ļauj tiem koncentrēties uz savu galveno darbību - pārtikas sagatavošanu klientiem (restorāniem un to apmeklētājiem), neuztraucoties par loģistikas un piegādes jautājumiem.

Vervo piedāvā efektīvus transporta risinājumus, lai nodrošinātu pārtikas produktu drošu un laikus veiktu piegādi uz galamērķi. Tas ietver maršruta plānošanu un optimizēšanu, specializētā transporta izvēli, dokumentu sagatavošanu, kravas marķēšanu, iekraušanu un izkraušanu u.c. 

Pārvadājot dažāda veida pārtikas produktus, tiek ņemts vērā gan kravas veids, gan derīguma termiņš, gan arī produktu veids, īpašības un raksturojums. Vervo piedāvā temperatūras režīma pārvadājumus ar refrižeratoru, kuri ir speciāli paredzēti svaigas, saldētas vai atdzesētas produkcijas pārvadājumiem. Pārvadājumi tiek veikti, izmantojot dažādus transporta veidus, tomēr biežāk tiek izmantots autotransports.

Visbiežāk tiek pārvadātas sekojošas produktu kategorijas:

Zivju un jūras velšu pārvadājumi - šie pārtikas produkti var tikt pārvadāti gan svaigā, gan atdzesētā, gan saldētā veidā. Balstoties uz to, ka šai produkcijai ir īss derīgums termiņš, Vervo pievērš īpašu uzmanību pārvadājuma plānošanai - tiek ievērots derīguma termiņš, drošības un higiēnas prasības, izvēlēts noteikts transporta veids ar temperatūras režīma kontroli. Temperatūras režīms tiek pielāgots dažādiem produktiem, kuri ir - lasis, menca, garneles, butes u.c.

Gaļas pārvadājumi - šie pārtikas produkti, līdzīgi kā zivis un jūras veltes, var tikt pārvadāti svaigā, atdzesētā vai saldētā veidā. Līdzīgi kā iepriekšējā gadījumā, organizējot šāda veida pārvadājumus, Vervo pievērš īpašu uzmanību pārvadājuma plānošanai, kā arī temperatūras režīma uzturēšanai. Veicot gaļas pārvadājumus, tiek izmantots refrižerators nemainīgas temperatūras uzturēšanai un kontrolei. 

Augļu un dārzeņu pārvadājumi - Vervo nodrošina ātru un efektīvu svaigu un saldētu augļu un dārzeņu pārvadāšanu. Gadījumā, ja produkti ātri bojājas, tad šāda veida kravas pārvadājumi tiek plānoti īpaši rūpīgi, ņemot vērā to derīguma termiņu. Arī šajā gadījumā tiek izmantots refrižerators nemainīgas temperatūras uzturēšanai.

Olu un piena produktu pārvadājumi - Vervo nodrošina olu un piena produktu pārvadājumus, piemēram, olas, siers, jogurts, piens, krējums, sviests u.c. Pārvadājumiem tiek izmantoti dažādi transporta veidi, tomēr biežāk arī šiem produktiem tiek izmantoti refrižeratori, lai uzturētu nemainīgu temperatūru. 

Vervo uzņemas atbildību par visu pārvadājumu procesu, sākot no piegādes plānošanas līdz produktu piegādei. Tas ļauj mūsu klientiem koncentrēties uz savu pamatdarbību, zinot, ka pārvadājumu process tiek pārvaldīts efektīvi un profesionāli, bet krava tiks saņemta tieši laikā.

Ja Jums ir nepieciešami pārtikas produktu pārvadājumi, Jūs varat droši sazināties ar Vervo loģistikas speciālistiem, kuri atradīs vispiemērotāko risinājumu - info@vervo.lv, +371 67674570, ej.uz/uzzinicenu

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv