Vervo jaunumi

SIA Vervo 15 gadu jubileja

SIA Vervo 15 gadu jubileja

Daudzi saka - gadi skrien, taču citi saka - gadi lido. SIA Vervo uzņēmuma kolektīvs 11.08 svinēja uzņēmuma 15 gadu jubileju. Uzņēmums šo gadu laikā ir aktīvi audzis un turpina attīsties ne tikai Latvijas tirgū, bet arī starptautiskā, nodrošinot kravu pārvadājumus vairāk kā uz 120 pasaules valstīm.

Uzņēmums sāka savu darbību 2008. gadā, kad tā dibinātāji - Māris Dreimanis un Aija Bērziņa nolēma apvienot savus spēkus un pieredzi šajā jomā. Kopš tā laika Vervo ir strauji augusi un paplašinājusi savu darbības sfēru un klientu loku. 

Mēs esam lepni, ka mūsu uzņēmums ir starptautisks spēlētājs transporta un loģistikas nozarē. Mēs esam attīstījušies ne tikai Latvijā, bet arī Polijā, Igaunijā un Apvienotajos Arābu Emirātos, kur mums ir mūsu pārstāvniecības. Šobrīd Vervo nodarbina vairāk kā 40 kvalificētus un motivētus loģistikas speciālistus, kā arī attīsta savu autoparku. Mūsu starptautisko kravu pārvadājumu pakalpojumu klāstā ietilpst viss, kas nepieciešams, lai Jūsu kravu efektīvi un uzticami nogādātu neatkarīgi no kravas lieluma, Jums nepieciešamā galamērķī.

SIA Vervo šo piecpadsmit gadu laikā ir nodibinājis ar daudziem sadarbības partneriem lieliskas attiecības. Mūsu uzņēmuma vērtības ir palikušas nemainīgas – 

  • Mūsu darbinieki
  • Atklātība
  • Klients
  • Atbildība

Uzņēmums nodrošina pilna spektra loģistikas un transporta pakalpojumus. Mēs esam veikuši vairāk kā 109430 kravu pārvadājumus un mums uzticas gan ilgtermiņa, gan vienreizēja darījuma partneri. Uzticot kravu mums, Jūs variet būt droši par to, ka tā tiks nogādāta ērti, droši un izdevīgi. Lai pieteiktos uz konsultāciju vai pieteikt kravu pārvadājumu – aizpildiet pieteikumu mūsu mājaslapā vai zvaniet uz +371 67674570. 

Daudz laimes dzimšanas dienā!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv