Vervo jaunumi

Kravas pārvadājumi ārpus rāmjiem

Kravas pārvadājumi ārpus rāmjiem

Transporta un loģistikas nozarē katra diena ir dinamiska un bez rutīnas. Lai spētu izvērtēt situāciju un prognozēt iespējamo rezultātu, ir svarīgi konsultēties ar kvalificētu speciālistu, kas ir pieredzējis un kompetents dažādu jautājumu risināšanā. Ja Jūs savu kravu uzticēsiet mūs loģistikas speciālistiem, tad jums nebūs nepieciešams tērēt daudz laika uz kravas pārvadājuma saorganizēšanu, kā arī varēsiet turpināt koncentrēties uz sava biznesa attīstību vai uz citu svarīgu darbu izpildi. 

Mūsu loģistikas menedžeris Sergejs Nikaļuks organizē vidēji 15 - 20 kravu pārvadājumus dienā un dažkārt nākas domas ārpus rāmjiem, lai klients būtu apmierināts ar mūsu servisu. Un šāds pārvadājums, kurš prasīja kreatīvu pieeju jautājumu risināšanā sākotnēji šķita pēc vienkārša džipa pārvadājuma no Austrijas uz Rēzekni. Klientam bija nepieciešama ātra piegāde no kalnainās Austrijas Tirolas, kur piekļuve ar smago automašīnu nebija iespējama, līdz ar to tika meklēti citi risinājumi, lai veiktu šīs kravas piegādi klientam.

Kāpēc tika izvēlēts mazāka gabarīta transportlīdzeklis?

Mūsu loģistikas menedžeris Sergejs Nikaļuks ir profesionāls un elastīgs. Viņš spēja nodrošināt ātru risinājumu atrodot Austrijā pārvadātāju, kurš piekrita veikt šī džipa piegādi uz trīs asu piekabes jeb treilera izmantojot vieglo automašīnu. Tas bija labāks risinājums nekā kravas automašīna, jo tas ļāva izvairīties no liekām formalitātēm un izvēlēties optimālo maršrutu. Turklāt vieglā automašīna ar treileri varēja piebraukt līdz klienta norādītajai uzkraušanas vietai Austrijā, kas ar smago automašīnu nebija iespējams.

Šāda kravas pārvadājuma īpatnības un iespējas

Mēs piedāvājam plašu un dažādu piekabju klāstu – gan platformu, gan tentu, gan paplašināmo un citu veidu piekabes. Šī piekabe tika izvēlēta, jo tā atbilda klienta prasībām – ātrai piegādei un bez uzkraušanas tehnikas nepieciešamības.

Šoreiz klienta lokācija Austrijā bija sarežģītāka lielajam spēkratam nekā mazajam, kā arī klients pārvācās no Austrijas uz Latviju. Mēs rūpējamies, lai klientu kravu neizkavētos un būtu precīzi laikā un norunātajā vietā.

Sergejs, mūsu loģistikas menedžeris, kurš atbilstoši klientu velmēm un vajadzībām piemeklēs optimālāko risinājumu Jūsu kravu pārvadājumam. 

Ja arī Tev ir nepieciešama automašīnas vai kāda cita vieglās tehnikas kravu pārvadājums, tad sazinies ar mūsu loģistikas menedžeri Sergeju – e-pasts: delivery@vervo.lv vai zvanot pa tālruni +371 27744888 un viņš spēs ieteikt un garantēt, ka kravas pārvadājums tiks ērti, droši un izdevīgi piegādātas līdz pat Jūsu durvīm.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv