Vervo jaunumi

UZMANĪBU!

UZMANĪBU!

Vervo grupas uznēmumi ir Vervo, Vervo Auto, Vervo Vervo Eesti OÜ, Vervo Polska sp. z o.o., Vervo Middle East, informē, ka neesam saistīti ar uzņēmumu Vervo Trans, un esam vērsušies atbildīgajās instancēs, lai panāktu savas reģistrētās preču zīmes aizstāvību un iesakām visiem uzmanīties no sadarbības ar iespējamajiem krāpniekiem.

Šis ir bloga ieraksts, kurā mēs vēlamies dalīties ar svarīgu informāciju par mūsu uzņēmumu un tā darbību. Mūsu mērķis ir nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus transporta un auto nozarē, kā arī būt uzticamiem un godīgiem partneriem mūsu klientiem un sadarbības partneriem. Mēs lepojamies ar savu ilggadējo pieredzi un profesionālismu, kā arī ar savu reģistrēto preču zīmi Vervo, kas ir mūsu uzņēmuma identitātes simbols.

Diemžēl mums ir jāinformē jūs par to, ka ir parādījies cits uzņēmums, kas izmanto mūsu preču zīmes nosaukumu bez mūsu atļaujas. Šis uzņēmums saucas Vervo Trans un piedāvā transporta pakalpojumus. Mēs neesam nekādā veidā saistīti ar šo uzņēmumu un nevaram garantēt tā kvalitāti vai drošību. Mums ir aizdomas, ka šis uzņēmums var būt iesaistīts krāpšanas shēmās un var radīt kaitējumu gan mums, gan jums.

Mēs esam vērsušies atbildīgajās instancēs, lai panāktu savas preču zīmes aizstāvību un novērstu jebkādu apjukumu tirgū. Mums ir svarīgi, lai jūs zinātu, ka mūsu oficiālais nosaukums ir Vervo grupa un ka mūsu uznēmumi ir Vervo, Vervo Auto un Vervo Transports. Mūsu logo ir zaļš ovāls ar baltiem burtiem Vervo. Mūsu oficiālais e-pasts ir info@vervo.lv un mūsu tālruņa numurs ir +371 67674570.

Ja jums ir kādi jautājumi vai šaubas par mūsu uzņēmumu vai pakalpojumiem, lūdzu, sazinieties ar mums. Mēs esam gatavi sniegt jums visu nepieciešamo informāciju un palīdzību. Lūdzu, uzmanieties no sadarbības ar iespējamajiem krāpniekiem un neļaujiet sevi apmānīt. Paldies par jūsu uzticību un lojalitāti!

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv