Vervo jaunumi

Kravu pārvadājums - šķeldas apkures katls

Mēs esam pieredzējuši ar ilggadēju pieredzi transporta un loģistikas nozarē, katru dienu nodrošinām augstas kvalitātes pakalpojumus mūsu klientiem. Mūsu darbs ir daudzveidīgs un interesants, jo mēs saskaramies ar dažādiem izaicinājumiem un risinājumiem.

Viens no izaicinājumiem bija kravu piegāde ar 16 tonnu smagu un 2,95m augstu šķembu apkures katlu no Lietuvas uz Latviju. Transporta un loģistikas nozarē ir svarīgi ievērot katru centimetru un katru kilogramu, lai kravas piegāde tiktu veikta bez izaicinājumiem. Šim kravu pārvadājumam tika izvēlēta divu asu zemās grīdas platforma, kuras kravnesība ir līdz 25 tonnām. Šāda veida platformas izvēlas, kad pašas kravas augstuma izmēri var pārsniegt atļauto augstumu, kas ir 4m. 

Mūsu loģistikas menedžerim Krišam Rauskam tika uzticēta šī krava. Viņš ir profesionāls un pieredzējis menedžeris, kurš zina, kā rīkoties gan ar negabarītiem kravas pārvadājumiem, gan ar standarta kravas pārvadājumiem. Krišs veica maršruta plānošanu, saorganizēja iekraušanas un izkraušanas darbiem visu nepieciešamo, lai tā tiktu veikta droši, ērti un nodrošināja, ka katls tiek nogādāts laikā pie klienta un bez izaicinājumiem.

Šķeldu apkures katla dimensijas – 

  • Augstums – 2.95m
  • Platums – 2,75m 
  • Garums – 6m
  • Svars – 16t

Mēs lepojamies ar to, ka mēs spējam piedāvāt visaptverošus kravas pārvadājumu risinājumus mūsu klientiem. Mēs esam gatavi pieņemt jebkuru izaicinājumu un nodrošināt augstas kvalitātes pakalpojumus. Ja jums ir nepieciešams kravu pārvadājums, tad sazinieties rakstot e-pastā auto@vervo.lv vai zvanot pa tālruni +371 27273773.

 

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv