Vervo jaunumi

Laivu un jahtu kravu pārvadājumi visā Eiropā

Laivu un jahtu kravu pārvadājumi visā Eiropā

Vasaras sezona ir laiks, kad lielākā daļa cilvēku savu brīvo laiku pavada ārā – sauļojoties, peldoties, organizējot piknikus vai citas aktivitātes, kā piemēram pavada laiku uz ūdens, kas var būt gan rāma, klusa makšķerēšana, gan kruīza izbrauciens ar jahtām. Šādas aktivitātes uz ūdens ir aktuālas visā Eiropā un nereti mūsu klienti izvēlas savas laivas vai jahtas nogādāt kādā no Vidusjūras piekrastē ātrāk nekā veicot braucienu pa jūru, lai sasniegtu savu galamērķi.

Mūsu komandas uzdevums ir nodrošināt, ka jahta vai laiva tiktu nogādāta klienta noteiktajā termiņā un nereti, atbilstoši klienta vēlmēm tiek nodrošināts, lai laiva vai jahta tiktu droši nolaista ūdenī. Mūsu loģistikas menedžeris – Gaidis Osis, pateicoties lielajai pieredzei, katram klientam nodrošina drošu, ērtu kravu piegādi jebkurā pasaules malā. 

Laivu un jahtu kravu pārvadājumi

Jahtu kravu pārvadājumiem ir sava specifika, jo grūti ir iedomāties jahtu uzkraut uz paletēm, attiecīgi mūsu menedžeri kopā ar klientu atrod drošus risinājumus kravas iekraušanai vai izkraušanai, kā arī kravas nostiprināšanai. Šādu pārvadājumu organizēšana jāuztic kvalificētiem un pieredzējušiem loģistikas speciālistiem. SIA Vervo transporta un loģistikas speciālisti nodrošinās, ka laivas iekraušana, nostiprināšana, transportēšana un izkraušana tiek veikta ar vislielāko rūpību un precizitāti.

Sagatavošanās laivas vai jahtas kravas pārvadājumam

Uzkraušanas darbi uz platformas ir liels izaicinājums. Lai iekraušanas laikā novērstu virsbūves un tās krāsojuma bojājumus, ap laivu tiek aptīta auduma siksna. Jāuzmanās arī, lai iekraušanas laikā jahta nesaskartos ar šķēršļiem.

Kad jahta ir pilnībā sagatavota, lai veiktu uzkraušanu uz platformas un atbilstošas celtspējas pacēlājs ir pacēlis jahtu vai laivu, zem tās piebrauc kravas automašīna ar platformu ar sagatavotiem stiprinājumiem. Nākamais solis ir uzmanīgi un precīzi novietot jahtu uz platformas un uz attiecīgajiem balstiem, kas īpaši pielāgoti jahtai.

Uzkraujot jahtu uz platformas, to pienācīgi nostiprina ar siksnām, lai transportēšanas laikā tā neizkustētos no vietas. Tas ir svarīgs solis jebkura veida kravas piegādē, jo īpaši transportējot lielas jahtas. Nostiprināšana ir svarīga ne tikai, lai novērstu laivas bojājumus, bet arī lai nodrošinātu strādnieku un citu satiksmes dalībnieku drošību.

Veic kravu pārvadājumu ērti, droši un izdevīgi ar Vervo

Mūsu loģistikas menedžeris Gaidis Osis ir sakrājis lielu pieredzi šādu kravu pārvadājumu veikšanā. Klienti viņam uztic gan nosacīti vienkāršus privāto mantu pārvadājumus, gan sarežģītus jahtu vai laivu pārvadājumus, kas pirms tam ir rūpīgi jāsaplāno. 

Ja jums ir jautājumi vai nepieciešams veikt kravu pārvadājumu visā pasaulē, tad sazinies ar mums e-pastā distribution@vervo.lv vai mūsu mājaslapā

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv