Vervo jaunumi

SIA Vervo darbinieku piedzīvojumi XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkos

SIA Vervo darbinieku piedzīvojumi XXVII Vispārējos latviešu Dziesmu un XVII Deju svētkos

Šogad svinam 150. gadu jubileju tradīcijām bagātākajam amatiermākslas notikumam Latvijā, kas apvieno vairāk kā 40 000 dziedātāju, deju kolektīvu, tautas mūzikas grupu un orķestru pārstāvju, kā arī vēl vairāk apmeklētāju no visas pasaules.

Latviešu dziesmu un deju svētkos notiek ne tikai uzstāšanās, bet arī sacensības, kurās tiek noskaidroti laureāti. SIA Vervo ir lepns par mūsu kolēģi Rutu Ērgli, kura jau ilgus gadus dzied Latvijas Universitātes fizikas, matemātikas un optometrijas fakultātes jauktajā korī Aura, kas šogad bija starp labākajiem Latvijas koriem un piedalījās tā saucamajos “Koru karos”, kur tika noskaidroti labākie no labākajiem. Lai gan koris Aura neplūca uzvarētāja laurus, Ruta Ērgle par to neskumst, jo ir izcīna 3. vieta un komentē šādi: “Esmu gandarīta par iespēju piedalīties “Kora kara” finālā un, protams, arī par iegūto trešo vietu un vislielākais gandarījums ir par to, ka mūsu koris spēj būt vienots un ar kopēju mērķi, kas rezultējies šajā novērtējumā un prieks redzēt ieguldītā darba augļus.”

SIA Vervo darbojas loģistikas nozarē jau vairāk kā 14 gadus un mēs rūpējamies, lai ik viens pasākums notiktu bez aizķeršanās, tai skaitā veicot skatuves, tehnikas piegādi vai vērtīgu un trauslu balvu piegādi un citus darbus.

Mūsu starptautisko kravu pārvadājumu pakalpojumu klāstā ietilpst viss, kas nepieciešams, lai Jūsu kravu efektīvi un uzticami nogādātu no punkta A līdz punktam B neatkarīgi no kravas lieluma un galamērķa. Ja Jums ir nepieciešama izdevīga, droša un ērta kravu piegāde, tad sazinieties ar mums zvanot uz tel. +371 67674570, rakstos e-pastā uz info@vervo.lv vai aizpildot pieteikumu mūsu mājaslapā. Mēs priecāsimies sadarboties ar Jums un palīdzēt jums realizēt jūsu projektus.

Mēs vēlam visiem dziesmu un deju svētku dalībniekiem un skatītājiem neaizmirstamas sajūtas un lielisku noskaņojumu, kas atbilst šī gada svētku moto – Kopā būt, kopā just.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv