Vervo jaunumi

Iepazīsti Saūda Arābijas tirgu, tā biznesa kultūru un iespējas

Iepazīsti Saūda Arābijas tirgu, tā biznesa kultūru un iespējas

Šī gada 5. jūlijā SIA Vervo transporta menedžere Mairita Zālīte apmeklēja LIAA rīkoto klātienes semināru - Iepazīsti Saūda Arābijas tirgu, tā biznesa kultūru un iespējas. Semināra laikā mūsu transporta un loģistikas menedžere vairāk iepazinās ar šīs valsts tirgu, darba kultūru un iespējām.

Seminārs bija veltīts Saūda Arābijas tirgus iepazīstināšanai, kā arī jaunu eksporta iespēju parādīšanai mūsu Latvijas uzņēmumiem.  Semināru atklāja Inga Ulmane, kas ir ārējo tirgu atbalsta piešķiršanas nodaļas vadošā eksperte, kā semināra galvenais runātājs bija neatkarīgs padomnieks Osama Al Dosary, kurš uz doto brīdi ir neatkarīgs padomnieks, bet viņa pieredze ir uzkrāta darbojoties lielos Saūda Arābijas uzņēmumos.

Seminārā Osama Al Dosary klātesošos iepazīstināja par potenciālām biznesa iespējām Saūda Arābijā, kā arī stāstīja par biznesa kultūru un to, cik labs biznesa partneris varbūt jeb kurš uzņēmums no Saūda Arābija. Kā galvenā Saūda Arābijas prece ir nafta un naftas produkti un tā veido aptuveni 70% no valsts ieņēmumiem un 40% no IKP.

Saūda Arābija atrodas Persijas līcī un līča piekrastē atrodas Omāna, Saūda Arābija, Apvienotie Arābu Emirāti, Katara, Bahreina, Kuveita, Irāka un Irāna. Šīs septiņas valstis var raksturot kā vienas no bagātākajām valstīm, jo no kopējā pasaules naftas un to produktu eksporta sastāda 15%. 

SIA Vervo nodrošina kravu pārvadājumus uz visām šīm valstīm. Sadarbojoties ar SIA Vervo jūs iegūsiet pārbaudītus, izdevīgus piegādes nosacījumus, mēs nodrošinām visu dokumentu sakārtošanu, lai pārvadājumi notiktu bez aizķeršanās. 

SIA Vervo eksporta un importa tirgū ir vairāk kā 14 gadus, kā arī jau gadu Vervo grupa pārstāv Vervo Middle East, kurš atrodas Apvienotie Arābu Emirātos.  Šo gadu laikā mēs esam ieguvuši plašu sadarbības partneru klāstu, kā arī veikuši vairāk kā 109 tūkstošus kravu pārvadājumus uz visām pasaules valstīm. Mūsu misija ir nodrošināt ātrus, ērtus un izdevīgus loģistikas risinājumus vietējiem un ārvalstu klientiem – uzņēmumiem un privātpersonām. Izmantojot augsti kvalificētu loģistikas speciālistu pieredzi un inovatīvas procesu vadības tehnoloģijas, nodrošinām individuālu pieeju katram klientam, izvēloties atbilstošākos risinājumus.

Gadiem krājot pieredzi uzņēmums kļūst ar vien zināmāks ne tikai Baltijas valstīs, bet arī citās pasaules valstīs. Mūsu kolēģi atrodas gan Igaunijā, gan Polijā, gan arī Dubaijā. Mūsu iespējas veikt kravu pārvadājumu ir plašas un drošas. Lai pieteiktu kravu pārvadājumu, rakstiet uz e-pastu info@vervo.lv, zvanot pa tel. +371 67674570 vai aizpildot pieteikumu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv