Vervo jaunumi

Kravu piegāde – ASV

Kravu piegāde – ASV

Šī gada 20. jūnijā SIA Vervo piedalījās eksporta pasākumā “Ceļš uz ASV”, kuru organizēja Latvijas Tirdzniecības un rūpniecības kamera (LTRK). Pasākuma mērķis bija iepazīstināt ar ASV tirgu un eksportu uz to. Eksporta pasākumā uz skatuves tika aicināti vairāki uzņēmumi, kuri nodarbojas ar eksportu uz ASV gan digitāli, gan arī ar kravu pārvadājumiem uz ASV. Digitālā veidā veicot pakalpojumu pārdošanu ir šķietami vieglāk nekā veikt kravu pārvadājumu uz un no ASV jeb preču piegādi uz ASV. 

SIA Vervo darbojas loģistikas un transporta nozarē jau vairāk kā 14 gadus un šo gadu laikā ir izveidota Vervo grupa, kuras uzņēmumi ir vairākās valstīs – Latvijā, Polijā, Igaunijā un Apvienotajos Arābu Emirātos. Šajās valstīs aktīvi darbojas mūsu loģistikas menedžeri un pārvalda kravu piegādes pa visu pasauli. Mēs esam starptautisks uzņēmums, kas ir izstrādājis optimālākos, izdevīgākos, drošākos un ērtākos maršrutus.

Maršruts uz un no ASV ir izdevīgs ar SIA Vervo

Maršruta garums šķietami garš un ar pārbaudījumiem pilns, jo kravu pārvadājumiem uz un no ASV nepieciešams sagatavot vairāk dokumentu nekā veicot pārvadājumus Eiropas Savienībā tai skaitā muitas formulitātes ar kurām var iepazīties šeit. https://www.maritime.dot.gov/cargo-preference/military-cargoes/cargo-preference-laws-and-regulations. Mūsu klienti uzticot mums kravas tiek pie prioritātēm kā – 

•    Izdevīgs maršruts;

•    Atbilstošs transports;

•    Rūpīgi sakārtoti dokumenti, lai uz robežpunktiem viss norit bez nekāda veida pārbaudījumiem;

•    Kravas piegāde ir laikā

•    Tiek nodrošināts serviss – no durvīm līdz durvīm (door to door). 

Otrs ne tik maz svarīgs solis – izvēlēties transporta veidu, ka visizdevīgāk nogādāt kravu. SIA Vervo piedāvā veikt kravu pārvadājumu uz un no ASV gan pa jūru, gan pa gaisu, gan arī apvienojot tos. Lai zinātu, kāds transporta veids būs vispiemērotākais, ir jāzina piegādes termiņi un, ja tas ir īss, tad visdrīzāk pārvadājums būs jāveic pa gaisu jeb avio kravu pārvadājums, taču ja kravu pārvadājumam nav dots laika termiņš, tad izdevīgākais veids būs pa jūru jeb jūras kravu pārvadājums. 

Uzticams partneris – SIA Vervo

SIA Vervo kravu transporta pakalpojumi starp Latviju un ASV garantē drošu un izdevīgu preču piegādi. Ar pieredzējušu komandu, plašu transporta tīklu un sadarbības partneriem visā pasaulē, SIA Vervo ir uzticams loģistikas partneris jebkuram uzņēmumam vai individuālam klientam, lai tiktu veikti veiksmīgi kravu pārvadājumi uz ASV un otrādi.

Sazinieties ar SIA Vervo jau šodien, rakstot e-pastu uz: info@vervo.lv, zvanot pa tālr.nr.: +371 67674570 vai piesakot kravu mūsu mājaslapā.

Vervo komandā strādā pieredzējuši un profesionāli speciālisti, kuri prasmīgi un operatīvi palīdzēs izvēlēties labāko risinājumu un atrisināt jautājumus, kas saistīti ar kravu pārvadājumiem un citiem loģistikas pakalpojumiem.

Darba laiki

Birojā - Tīraines iela 1, 3. stāvā


P. 9.00 - 17.30
O. 9.00 - 17.30
T. 9.00 - 17.30
C. 9.00 - 17.30
P. 9.00 - 17.00
Se. - Sv.  - -

Kontakti

  • Adrese: Tīraines iela 1, Rīga, LV-1058

  • Telefons: +371 67674570

  • E-pasts: info@vervo.lv